Znajdź mnie jeśli potrafisz

Okładka książki Znajdź mnie jeśli potrafisz autora Marcelina Baranowska, 9788397436961
Okładka książki Znajdź mnie jeśli potrafisz
Marcelina Baranowska Wydawnictwo: Wydawnictwo Sabat literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
e-book
2025-03-08
2025-03-08

Kup Znajdź mnie jeśli potrafisz w ulubionej księgarnii

Oceny książki Znajdź mnie jeśli potrafisz

OPINIE i DYSKUSJE o książce Znajdź mnie jeśli potrafisz

Gorąco polecam wszystkim miłośnikom romansów , którzy pragną odkrywać nie tylko namiętności, ale także głębsze warstwy emocji. To opowiadanie, które na pewno zostanie z czytelnikiem na dłużej.

Marcelina Baranowska – Znajdź mnie, jeśli potrafisz

Lily nie czuje się spełniona w pracy, a rutyna coraz bardziej ją przytłacza. Wszystko zmienia się, gdy w Dzień Kobiet dostaje tajemnicze zaproszenie na zakazaną imprezę. Choć początkowo waha się, postanawia zaryzykować – i wkracza do świata, który budzi zmysły i kusi nieznanym.

Na miejscu spotyka mężczyznę, który od pierwszego spojrzenia przyciąga jej uwagę. Tajemniczy i magnetyczny, staje się początkiem przygody, która miała być tylko jednorazowym oderwaniem od rzeczywistości. Jednak Lily szybko przekonuje się, że niektórych doznań i emocji nie da się tak łatwo zapomnieć.

To krótkie opowiadanie idealnie nadaje się na jeden wieczór – jest pełne namiętności, zmysłowości i niedopowiedzeń. Autorka świetnie buduje atmosferę tajemnicy, a historia, choć krótka, na długo zostaje w pamięci.

#ZnajdźMnieJeśliPotrafisz #MarcelinaBaranowska #książkanaweekend #czytambolubię #zmysłowahistoria #opowiadanienaWieczór #literaturaobyczajowa #romans #polskiautorka #kobiecahistoria #tajemniczymężczyzna #DzieńKobiet #bookreview #czytampolskichautorów

Marcelina Baranowska – Znajdź mnie, jeśli potrafisz

Na miejscu spotyka mężczyznę, który od...

Jedno niewinne zaproszenie…
Jeden nieznajomy…
Jedna noc…

Łącząc te trzy rzeczy otrzymujemy najnowsze opowiadanie Marceliny Baranowskiej, która, z okazji Dnia Kobiet, postanowiła uraczyć nas czymś nowym, a zarazem intrygującym. Czymś, co rozpali Wasze zmysły i pozostawi z ogromem pytań.
”Znajdź mnie jeśli potrafisz” to krótkie i elektryzujące opowiadanie owiane nutą tajemniczości oraz erotyzmu. To historia Lily, kobiety wiedzącej czego chce od życia. I chociaż na co dzień główna bohaterka jest singielką, która oddaje się pracy oraz poświęca czas swoim przyjaciółkom, to mogłoby się wydawać, że niczego więcej nie potrzebuje. Tak sądzi, przynajmniej do momentu, gdy dostanie od nich pewien… PREZENT.
Kobiety, pragnąc spełnić jedno z marzeń swojej przyjaciółki, nawet nie spodziewają się, że niewinne zaproszenie spowoduje, iż Lily skorzysta z oferty i całkowicie nie weźmie pod uwagę konsekwencji, jakie ją spotkają z tego tytułu. Gdy myśli, że jest panią swojego losu, napotka przystojnego nieznajomego, któremu rzuci wyzwanie. Biedna… Gdyby tylko wiedziała.

Marcelina kolejny raz zrobiła, to co wychodzi jej najlepiej. Dała nam wędkę, zarzuciła haczyk i pozostawiła z zagadką, którą z wypiekami na twarzy będziecie chcieli odkrywać. Każda kolejna strona spowoduje, że czytelnicy będą chcieli więcej i więcej. Opowiadanie "Znajdź mnie jeśli potrafisz"  to zdecydowanie idealne podkreślenie kobiecego seksapilu i skrywanych pragnień, do których mało z nas jest w stanie się przyznać.

Nie chcąc psuć Wam zabawy, postawię pytania: Kim jest tajemniczy nieznajomy? Co z tego wyniknie?, i zachęcę do lektury oraz osobistego sprawdzenia.

Jednego czego jestem pewna, to że chcę kompletnego rozwinięcia tej historii. Moja intuicja szepcze mi, że autorka szykuje nam kolejny ogień, który ciężko będzie ugasić. Mam już nawet kilka pomysłów na rozwinięcie fabuły i z przyjemnością sprawdzę, czy mam rację.

Na pewno także chciałbym poznać bliżej naszego "grzecznego chłopca", który sprawił, że moje serce zabiło intensywnie, a puls przyspieszył. Aż zazdroszczę Lily, że mogła się z nim spotkać osobiście i poczuć jego magię na swojej skórze.
Także… tego… Czekam!

Jedno niewinne zaproszenie…
Jeden nieznajomy…
Jedna noc…

52 użytkowników ma tytuł Znajdź mnie jeśli potrafisz na półkach głównych
13 użytkowników ma tytuł Znajdź mnie jeśli potrafisz na półkach dodatkowych

Marcelina Baranowska
Marcelina Baranowska
Od zawsze kocha książki i skrywające się w nich tajemnice. Uwielbia przenosić się do świata zapisanego na kartkach papieru. Kocha wypoczynek na łonie natury. Las i woda ją uspokajają. Od zawsze marzyła o napisaniu książki. Debiutanckie dzieło to spełnienie jej najskrytszego marzenia.

Cytaty z książki Znajdź mnie jeśli potrafisz

Dodaj cytat z książki Znajdź mnie jeśli potrafisz