Historyjki Beatrix Potter. Hilda Kałużanka. Niegrzeczne myszki

- The Tale of Jemima Puddle-Duck, The Tale of Two Bad Mice
- 2021-01-01
- 2021-01-01
- 48 min.
Zapraszamy do świata sympatycznych zwierzątek, które przeżywają różne – czasami wzruszające, a czasami zabawne – przygody. Książeczka w sam raz dla malucha! W środku dwie urocze opowiastki.
Kup Historyjki Beatrix Potter. Hilda Kałużanka. Niegrzeczne myszki w ulubionej księgarni
Oceny książki Historyjki Beatrix Potter. Hilda Kałużanka. Niegrzeczne myszki
Cytaty z książki Historyjki Beatrix Potter. Hilda Kałużanka. Niegrzeczne myszki
Dodaj cytat z książki Historyjki Beatrix Potter. Hilda Kałużanka. Niegrzeczne myszki
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Historyjki Beatrix Potter. Hilda Kałużanka. Niegrzeczne myszki
Oj Hildo, Ty głupia Ty!
Przeczytałam wszystkie bajeczki, pod którymi dałam komentarz/opis, ale niektóre podobały mi się bardziej, inne mniej (i tak wszystkie są na praktycznie jednakowym poziomie). Niemniej, Hilda zapadła mi w pamięć szczególnie! Tak się dać podejść Lisowi! Spokojnie, nie ma tu spoilerów, ale bawiłam się dobrze z tą bajką. Pisząc komentarze doszłam do konkluzji, że muszę zakupić sobie wydanie z kompletem bajek Potter lub taki box zawierający je wszystkie w pięknym wydaniu. Myślę, że to też super pomysł jako prezent dla dzieci i tak czytać do snu? A może wersja po angielsku (horrendalnie drogie są niestety). Ale.. co kto woli...
Szczerze polecam i może też warto czasem sobie "nabić licznik" w sztuczny sposób (jak ja),bo psychika potem działa lepiej, samopoczucie lepsze a człowiek szczęśliwszy (ale trzeba mieć świadomość, że sami siebie nieco pompujemy i nie tracić kontaktu z rzeczywistością - to odnośnie do komentarza pod inną książką Potter).
Polecam i jeszcze raz polecam.
Ode mnie 10/10.
Ojj Hildo... ;)
Oj Hildo, Ty głupia Ty!
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPrzeczytałam wszystkie bajeczki, pod którymi dałam komentarz/opis, ale niektóre podobały mi się bardziej, inne mniej (i tak wszystkie są na praktycznie jednakowym poziomie). Niemniej, Hilda zapadła mi w pamięć szczególnie! Tak się dać podejść Lisowi! Spokojnie, nie ma tu spoilerów, ale bawiłam się dobrze z tą bajką. Pisząc komentarze doszłam do...