Malowany człowiek. Cykl Demoniczny

- horror
- 2021-01-01
- 2021-01-01
"Niech cię mrok pochłonie" - w tym świecie nie ma gorszego przekleństwa.Zaszczuta i zdziesiątkowana ludzkość przeklina noc. Z każdym zmierzchem na powierzchnię ziemi wydostają się krwiożercze demony. Przerażeni ludzie uciekają za magiczne runy i bezsilnie modlą się o następny dzień życia. Rzeź ustaje bladym świtem, gdy światło słońca zapędza demony z powrotem w Otchłań.W tym dogorywającym świecie dorasta troje młodych ludzi.Arlen, przekonany, że najgorszą trucizną jest strach przepełniający ludzkie serca. Leesha, której życie zrujnowało jedno proste kłamstwo. I Rojer, którego los na zawsze odmienił wędrowny minstrel, wygrywający na skrzypkach skoczną melodię.Tych troje ma coś wspólnego - są uparci, przeczuwają, że prawda o świecie nie kończy się na tym, co im powiedziano i tak naprawdę nie mają nic do stracenia. Co odkryją, gdy przekroczą granice znanego sobie świata
Kup Malowany człowiek. Cykl Demoniczny w ulubionej księgarni
Oceny książki Malowany człowiek. Cykl Demoniczny
54 użytkowników ma tytuł Malowany człowiek. Cykl Demoniczny na półkach głównych- Przeczytane 36
- Kupiona, czeka na przeczytanie 1
- Komp 1
- Audiobooki 1
- 2025 Przeczytane 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Malowany człowiek. Cykl Demoniczny
Fantastyka, ciekawy zaskakujący świat i zasady w nim panujące.
Wracając do fabuły jest to 1 część z serii, bardzo ciekawa, historia jest wielowątkowa, trochę przeskakuje w czasie i nie będziecie się nudzić.
Fantastyka, ciekawy zaskakujący świat i zasady w nim panujące.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo ładne wydanie książki - chociaż ze względu na grubość, coś jest niedopracowane i się rozkleja :(.