Szaty stroje ciuszki

Jana Sedláčková Wydawnictwo: Bajka literatura dziecięca
literatura dziecięca
2016-01-01
2016-01-01

Kup Szaty stroje ciuszki w ulubionej księgarnii

Oceny książki Szaty stroje ciuszki

OPINIE i DYSKUSJE o książce Szaty stroje ciuszki

Książka dla dzieci, która mogłaby zawstydzić niejednego ,,popularyzatora historii'' w dziedzinie historii ubioru.

Przystępna, ma ładne ilustracje i krótkie opisy z zabawnymi wstawkami. Jednocześnie jest adekwatna i z zachowaną fachową terminologią stosowaną w historii ubioru. Zauważyłam kilka niedomówień, ale nie były to żadne kardynalne błędy.

Ciekawa książka dla młodszych i starszych a jednocześnie tania i łatwo dostępna (książki o historii mody osiągają zawrotne ceny).

Ciekawa książka dla...

Okładka książki Kolorowe miasta Magdalena Konecna, Jana Sedláčková
Kolorowe miasta Magdalena Konecna, Jana Sedláčková

Cytaty z książki Szaty stroje ciuszki

Dodaj cytat z książki Szaty stroje ciuszki