Jasność, która nas rozdzieliła

Okładka książki Jasność, która nas rozdzieliła autora Natalia Brożek, 9788383713724
Okładka książki Jasność, która nas rozdzieliła
Natalia Brożek Wydawnictwo: Wydawnictwo Young Cykl: Ciemność i jasność (tom 2) literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
Ciemność i jasność (tom 2)
2024-10-16
2024-10-16

Kup Jasność, która nas rozdzieliła w ulubionej księgarnii

Oceny książki Jasność, która nas rozdzieliła

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jasność, która nas rozdzieliła

Muszę przyznać, że ta książka podobała mi się mniej, a powodem tego było zakończenie. Cała lektura była przyjemna i dosyć równa względem pierwszej części - niewymagająca, ale angażująca. Zawiodło mnie jednak zakończenie. Było według mnie nie do końca satysfakcjonujące - głównie zbytnio pospieszone, ale też trochę przerysowane.

Sumarycznie dylogia podobała mi się, jako młodzieżówka myślę sprawdza się dobrze. Wolałabym jednak, żeby świat był bardziej pogłębiony, a realia zadań dokładniej przybliżone czytelnikowi.

Sumarycznie dylogia podobała mi się, jako...

Poprawna kontynuacja.

Poprawna kontynuacja.

Druga część dylogi zabierze was w niebezpieczną i emocjonującą podróż poza bramy Akademii oraz do Podziemia. Kasandra i Holden muszą odzyskać ciało Aleksandra. Tylko tak będą w stanie udowodnić swoją niewinność i przeżyć. Misja, w którą wyruszą będzie jedna z tych samobójczych. Bez pomocy i błogosławieństwa bogów, z przeciwnikami którzy zrobią wszystko aby tej dwójce się nie powiodło. Stawką jest nie tylko ich życie ale również przyszłość i porządek świata zarówno tego boskiego jak i ludzkiego. Czy Kasandrze i Holdenowi uda się wyciągnąć Aleksandra z Podziemia? Jak skończy się ich historia? Świetna książka , z którą spędzicie super czas. Polecam!

209 użytkowników ma tytuł Jasność, która nas rozdzieliła na półkach głównych
46 użytkowników ma tytuł Jasność, która nas rozdzieliła na półkach dodatkowych

Natalia Brożek
Natalia Brożek
Pisarka, kreatorka treści internetowych i nauczycielka. Pisze książki obyczajowe, romanse oraz thrillery. Swoją wiedzą dzieli się na Youtubie (Na Tapet),Instagramie (@writeforwrite) i TikToku (@natalia_brozek). Można ją spotkać także na Pisarskiej Grupie Wsparcia, gdzie wspólnie z innymi pisarzami motywują się do działania.

Cytaty z książki Jasność, która nas rozdzieliła

Natalia Brożek Jasność, która nas rozdzieliła Zobacz więcej