Łapacz snów

Okładka książki Łapacz snów autora Karolina Filuś, 9788367834377
Okładka książki Łapacz snów
Karolina Filuś Wydawnictwo: Bookend literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
2024-08-31
2024-08-31

Kup Łapacz snów w ulubionej księgarnii

Oceny książki Łapacz snów

OPINIE i DYSKUSJE o książce Łapacz snów

Bardzo przyjemna obyczajówka. Czekam na zapowiedzianą kontynuację.

Bardzo przyjemna obyczajówka. Czekam na zapowiedzianą kontynuację.

Bardzo fajna

Bardzo fajna

Weronika jest młoda, atrakcyjna i szczęśliwa. Niestety, kilka miesięcy po ślubie umiera jej kochający mąż i kobieta zostaje sama. Tonie w długach, żyje wspomnieniami i nie może otrząsnąć się z żałoby. Przez wiele miesięcy codziennie odwiedza grób męża, nie zdejmuje obrączki i nie myśli o nikim innym.
I nagle, przypadkiem, ot tak, na ulicy, pojawia się on - Przemek. Mężczyzna pomału zdobywa zaufanie Weroniki i krok po kroku wkrada się do jej serca, ale co by było, gdyby okazało się, że ich spotkanie to wcale nie był przypadek ?

I nagle, przypadkiem, ot tak, na ulicy, pojawia się on - Przemek....

128 użytkowników ma tytuł Łapacz snów na półkach głównych
16 użytkowników ma tytuł Łapacz snów na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Łapacz snów

Okładka książki Nim zapłonie pierwsza gwiazdka Ewa Bauer, Agata Bizuk, Karolina Filuś, Izabella Frączyk, Anna Kasiuk, Agnieszka Lis, Agata Suchocka, Sylwia Winnik
Karolina Filuś
Karolina Filuś
Autorka powieści urodzona w 1991 roku mieszkanka wsi Białka koło Makowa Podhalańskiego. Absolwentka Liceum Ogólnokształcącego im. Hugona Kołłątaja w Jordanowie. Rozpoczęła, choć z przyczyn zdrowotnych nigdy nie ukończyła, studia licencjackie na Krakowskiej Akademii im. Frycza Modrzewskiego na wydziale Zdrowia i Nauk Medycznych. Obecnie prowadzi niewielką działalność gospodarczą. Ma wspaniałego syna i cudownego męża. W wolnym czasie czyta. „Miłość. Miłość” jest jej pierwszą powieścią. Aktualnie jest w trakcie pisania kolejnej, a pomysły ma już na kilka następnych.

Cytaty z książki Łapacz snów

Karolina Filuś Łapacz snów Zobacz więcej