Beztroska

Okładka książki Beztroska autora Sara Rzeczycka, 9788383523439
Okładka książki Beztroska
Sara Rzeczycka Wydawnictwo: Wydawnictwo Najlepsze Seria: Carefreeness literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Carefreeness
Beztroska
2024-07-25
2024-07-25

Kup Beztroska w ulubionej księgarnii

Oceny książki Beztroska

OPINIE i DYSKUSJE o książce Beztroska

Czyta się lekko, dosyć ciekawa, ale dużo jej brakuje do na prawdę dobrej powieści.

Chyba czytałam inną książkę. Chociaż czytałam to dużo powiedziane, bo nie dało się tego bełkotu czytać. O czym to było? Jakieś głupie postaci, infantylne zachowania. Kto to pozwolił wydrukować ? Kompletnie nie rozumiem.🫣

Przyjemna na lekkie popołudnie do przecztyania

Przyjemna na lekkie popołudnie do przecztyania