Fullmetal Alchemist Deluxe #6

- komiksy
- Fullmetal Alchemist Deluxe (tom 6)
- Hagane no Renkinjutsushi / 鋼の錬金術師
- 2024-10-08
- 2024-10-08
- Paweł Dybała
Wznowienie popularnej serii w wersji ULITMATE DELUXE EDITION, która charakteryzuje się:
-większym formatem (a5)
-nowymi okładkami
-większą liczbą stron na tom (około 250-270)
-transparentną obwolutą z dodatkowym nadrukiem
-kolorowymi stronami (na początku rozdziałów)
Kup Fullmetal Alchemist Deluxe #6 w ulubionej księgarni
Oceny książki Fullmetal Alchemist Deluxe #6
62 użytkowników ma tytuł Fullmetal Alchemist Deluxe #6 na półkach głównych- Przeczytane 39
- Manga 10
- 2024 7
- Komiks 5
- Mangi 4
- Komiksy 3
- Manga/Komiks 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Fullmetal Alchemist Deluxe #6
Zaczęło się zabawnie od historyjki z Barrym The Chopper, który pojawił się także i później, zawsze przynosząc ze sobą masę zabawy ;)
A taki humor jest w tym tomie naprawdę potrzebny, bo dostajemy wytypowanego przez złoli (decyzja na wysokim szczeblu wojskowo - homonkulusowym) kozła ofiarnego dla Mustanga (tak aby się odczepił i miał się na kim zemścić za śmierć przyjaciela). Do tego chłopaki przybywając do Centrali, dowiadują się w końcu o śmierci Hughesa.
Wcześniej jednak Al i Ed biorą udział w małej rozróbie w Rush Valley, która dość poważnie niszczy część miasta protetyków. Ale to nie ich tak poniosło, lecz dwójkę innych, w gorącej wodzie kąpanych, obywateli sąsiedniego państwa.
Się dzieje...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toA taki humor jest w tym tomie naprawdę potrzebny, bo dostajemy wytypowanego przez złoli (decyzja na wysokim szczeblu wojskowo - homonkulusowym) kozła ofiarnego dla Mustanga (tak aby się odczepił i miał się na kim zemścić za śmierć...
Żonglowanie informacjami i niespodziewane zgony. Aaa oraz goście z dalekiego kraju.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejni bohaterowie. Kolejne zagadki rozwiązane.
Kolejni bohaterowie. Kolejne zagadki rozwiązane.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNie muszę chyba mówić, że mnie ta manga wciągnęła 😌
Nie muszę chyba mówić, że mnie ta manga wciągnęła 😌