Mini ADHD Coach

Anna Czechowska

Kup Mini ADHD Coach w ulubionej księgarnii

Oceny książki Mini ADHD Coach

OPINIE i DYSKUSJE o książce Mini ADHD Coach

Książka jest świetna! W sposób krótki i zwięzły przedstawia z czym borykają się osoby z ADHD i co mogą one zrobić aby lepiej się zrozumieć i lepiej funkcjonować. Sama mam ADHD i chciałam kupić książkę, która pomoże mi wytłumaczyć innym na czym to polega. Przeglądałam różne książki, ale każda miała złożone teksty na kilka stron i całkiem przypadkiem, akurat ta książka trafiła do mych rąk i pomyślałam -idealna! Krótko, zwięźle, na temat plus są obrazki- lepiej być nie mogło. Jak zaczęłam czytać to od razu uśmiechnęłam się pod nosem bo czytając że autorka sama ma ADHD od razu wiedziałam dlaczego ta książka spodobała mi się najbardziej, po prostu jest napisana przez kogoś, kto wie jak osobie z ADHD, będzie to najłatwiej przyswoić. Bardzo fajna książka polecam aby pomóc sobie lub żeby wyjaśnić innym o co chodzi :)

Jestem bardzo rozczarowana.
Kupiłam, bo ma wysokie oceny a to chyba pozycja dla osób, które nie wiedzą o ADHD nic.
Tu nie ma żadnego mini coachingu. Ew może micro coaching.
Większość tych porad to ja sama sobie wymyśliłam, jeszcze zanim dowiedziałam się, że mam ADHD.
Szkoda pieniędzy, są lepsze pozycje na rynku.

Jestem bardzo rozczarowana.
Tu nie ma żadnego mini coachingu. Ew może micro coaching.
Szkoda pieniędzy, są lepsze pozycje na rynku.

Bardzo prosta w przekazie książka, bardzo przystępna. Ponieważ rozdziały są bardzo krótkie, podzielone na najważniejsze punkty + bogato uzupełnione ilustracjami, nawet osoba z deficytem uwagi przyswoi je z przyjemnością. Książka dobra też dla dzieci / nastolatków. Na końcu wskazówki/ tipy na co dzień. Pomaga zrozumieć siebie i innych w prosty sposób bez trudniej dla niektórych naukowej otoczki, aczkolwiek bez sprzeczności z obecnym stanem wiedzy i nauki. Polecam.

529 użytkowników ma tytuł Mini ADHD Coach na półkach głównych
99 użytkowników ma tytuł Mini ADHD Coach na półkach dodatkowych