ArtykułyWiosna z książką – kwietniowe premiery, które warto poznać
LubimyCzytać11
LubimyCzytać9
ArtykułyUmrę, jeśli tego nie polubisz - weź udział w konkursie i wygraj wspomnienia influencerki
LubimyCzytać32
ArtykułyDlaczego poziom czytelnictwa w Polsce nie rośnie? Raport Biblioteki Narodowej
Iza Sadowska160
Possession. Opętanie, mroczna tajemnica i ognisty seks

- literatura obyczajowa, romans
- Saga braci Steelów (tom 3)
- Possession
- 2024-02-15
- 2018-09-05
- 2016-09-27
Jade Roberts jest już pewna, że Talon Steel to ten mężczyzna, na którego zawsze czekała. Ufa mu, mimo że wciąż nie poznała jego mrocznej przeszłości. Śledztwo dotyczące Steelów odsłania przed nią kolejne tajemnicze wątki. Czy w sprawę jest zamieszany prokurator i dlaczego jej matka miała wypadek, z którego ledwo uszła z życiem? Nitek przybywa – czy Jade je splecie i wyjaśni dramat sprzed lat?
Talon Steel postanawia uporać się z demonami przeszłości. Już przed nimi nie ucieka, tylko staje twarzą w twarz. Wciąż jednak nie potrafi się odsłonić przed Jade – obawa, że ukochana go odrzuci, gdy pozna jego sekret, działa paraliżująco.
Czy namiętność i miłość okażą się silniejsze niż wszystkie przeciwności losu, z którymi Jade i Talon będą musieli sobie poradzić?
Kup Possession. Opętanie, mroczna tajemnica i ognisty seks w ulubionej księgarnii
Oceny książki Possession. Opętanie, mroczna tajemnica i ognisty seks
465 użytkowników ma tytuł Possession. Opętanie, mroczna tajemnica i ognisty seks na półkach głównych- Przeczytane 296
- 2018 13
- Legimi 10
- 2020 6
- 2021 3
- 2025 3
Tagi i tematy do książki Possession. Opętanie, mroczna tajemnica i ognisty seks

Cytaty z książki Possession. Opętanie, mroczna tajemnica i ognisty seks
Pragnęła mieć świat na talerzu i przez chwilę myślała nawet, że go ma. Ale sława i pieniądze są ulotne. Naprawdę liczą się ludzie. Ludzie, którzy nas kochają, którzy nas potrzebują, którzy sprawiają, że czujemy emocje. To się naprawdę liczy w życiu.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Possession. Opętanie, mroczna tajemnica i ognisty seks
📚Helen Hardt "Possession"
📖@wyd. @purplebook
Jade dalej próbuje się dowiedzieć co takiego skrywa rodzina Steelów. Coraz bardziej natrafia na pogrążające dowody swojego szefa, który po czasie znika w niewyjaśnionych okolicznościach. Talon natomiast dalej odkrywa przed terapeutką swoją mroczną przeszłość. Dzięki temu jego ciężar coraz bardziej maleje a on sam czuje się lepiej. Uczucia pomiędzy Jade a Talonem również rozkwitają i są na dobrej drodze do lepszego jutra.
Kochani jest to już trzecia część serii o braciach Steel i dalej jestem pod wrażeniem tego jak autorka świetnie połączyła gorący romans z tajemnicami, które przenoszą nas w mroczną przeszłość głównego bohatera. Coraz bardziej mamy też wzgląd w to co działo się wiele lat temu i daje nam to kolejne powody do tego abyśmy bardziej chcieli dowiedzieć się co tak naprawdę działo się wcześniej.
Gorący romans, który jest pomiędzy bohaterami jest pełen uczuć i cudownych emocji, które wylewają na czytelników. Bardzo mi się podobało to, że główny bohater mimo strasznych przeżyć postanawia dać sobie pomóc i stara się w końcu zacząć normalnie żyć. Cały czas byłam w napięciu podczas dowiadywania się coraz to nowych faktów o nim i to jaki miały wpływ na życie każdego bohatera.
Gorąco polecam dla każdego kto lubi przeżywać mocne historię a dodatkowo uwielbia pikantne romanse. Znajdziecie tutaj naprawdę wiele emocji, które pozwolą wam przeżywać to co oni. Autorka świetnie prowadzi całą akcję i wie kiedy nas zaskoczyć. Wiele razy miałam szok na twarzy podczas czytania tej części jak i poprzednich.
📚Helen Hardt "Possession"
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to📖@wyd. @purplebook
świetna żałuję że nie tłumaczą kontynuacji
świetna żałuję że nie tłumaczą kontynuacji
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toHmmm... Jeżeli pominąć sceny seksu to cała historia jest bardzo ciekawa. Szkoda że kolejne tomy nie zostały przetłumaczone 🙁
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMuszę przyznać że wciągnęła mnie ta seria, ale zakończenie pozostawiło brak pewnych wyjaśnień
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPo ostatnia cześć seri sięgnęłam tylko i wyłącznie ze względu na wątek kryminalny. Książki dłużyły mi się strasznie, były rozciągnięte na przymus przerywane scenami erotycznymi o zgrozo wciskanymi na sile. Autorka spokojnie mogła zamknąć to w 1 książce No maks w 2 częściach. Czy warto przeczytać? Moim zdaniem raczej nie , ale to indywidualna sprawa . Na pewno nie będe kontynuować czytania o innych braciach.
Po ostatnia cześć seri sięgnęłam tylko i wyłącznie ze względu na wątek kryminalny. Książki dłużyły mi się strasznie, były rozciągnięte na przymus przerywane scenami erotycznymi o zgrozo wciskanymi na sile. Autorka spokojnie mogła zamknąć to w 1 książce No maks w 2 częściach. Czy warto przeczytać? Moim zdaniem raczej nie , ale to indywidualna sprawa . Na pewno nie będe...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZakończenie serii.trochę na siłę rozciągnięte ale może być
Zakończenie serii.trochę na siłę rozciągnięte ale może być
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTak jak myślałam po dwóch poprzednich częściach akcja rozkręca się na dobre. Chociaż autorka powoli dozuje nowe informacje pozwalające czytelnikowi mieć wrażenie, że rozwiązał zagadkę. Ciekawa, wciągająca. Chociaż opisy przetrzymywania Talona bardzo ciężko się czyta, mam mdłości na tych fragmentach.Polecam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNigdy nie poznamy całej prawdy o człowieku, którego kochamy. Każdy ma jakieś rzeczy, które zachowuje dla siebie.
Wygląd nie jest najważniejszą rzeczą na świecie.
Sława i pieniądze są ulotne. Naprawdę liczą się ludzie. Ludzie, którzy nas kochają, którzy nas potrzebują, którzy sprawiają, że czujemy emocje. To się naprawdę liczy w życiu.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWygląd nie jest najważniejszą rzeczą na świecie.
Do przeczytania tych trzech części zachęcił mnie dość mocny wątek kryminalny. Pikantne opisy trochę przyciągały, a trochę śmieszyły. Niestety zamiast fajnego rozwiązania spraw, wkopałam się w dziwny związek dwojga niby zakochanych ludzi. Bezsensowna część nie dająca odpowiedzi ani rozwiązań na których opierała się fabuła. Typowy Grey. Książka na raz, nie zaszkodzi NIE przeczytać.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKiepskie
Kiepskie