Gang Mocniaków. Raźno, zdrowo, razowo!

Okładka książki Gang Mocniaków. Raźno, zdrowo, razowo! autora Paulina Płatkowska, 9788382994414
Okładka książki Gang Mocniaków. Raźno, zdrowo, razowo!
Paulina Płatkowska Wydawnictwo: Zielona Sowa Cykl: Gang Mocniaków (tom 3) literatura dziecięca
45 str. 45 min.
literatura dziecięca
Gang Mocniaków (tom 3)
2023-10-01
2023-10-01
45 min.

Kup Gang Mocniaków. Raźno, zdrowo, razowo! w ulubionej księgarnii

Oceny książki Gang Mocniaków. Raźno, zdrowo, razowo!

OPINIE i DYSKUSJE o książce Gang Mocniaków. Raźno, zdrowo, razowo!

Na półkach: , , , ,

Pozytywne zaskoczenie serią biedronkowych książek. Edukacyjne, ze swego rodzaju humorem, przyjemnie się czyta z dziećmi

Cała zabawę z czytania psuje przemądrzały chleb Henio, żeby tak go razowa skórka zapiekła. Rogalik Radzio to jego slugus, tylko woda Werka była spoko, reszta mocniakow miała epizodycze role.

Książka „Gang Mocniaków. Raźno, zdrowo, razowo!” Pauliny Płatkowskiej zabiera nas do trzeciego tomu cyklu „Gang Mocniaków”.
Książeczka ma charakter edukacyjny i humorystyczny z pięknymi ilustracjami Piotra Stachery, które przyciągają wzrok przedszkolaków.
Z książki dowiemy się jak ważne jest dokonywanie mądrych wyborów żywieniowych oraz czym się sugerować podczas wybierania jedzenia dla siebie?
Żeby wybierać mądrze, trzeba wiedzieć coś o wartościach odżywczych różnych produktów. Poznajcie moce, które można czerpać z jedzenia.

30 użytkowników ma tytuł Gang Mocniaków. Raźno, zdrowo, razowo! na półkach głównych
22 użytkowników ma tytuł Gang Mocniaków. Raźno, zdrowo, razowo! na półkach dodatkowych

Okładka książki Wioska Świętego Mikołaja Adela Bukowy, Paulina Płatkowska
Wioska Świętego Mikołaja Adela Bukowy, Paulina Płatkowska
Okładka książki Mam moc Ilona Brydak, Paulina Płatkowska
Mam moc Ilona Brydak, Paulina Płatkowska
Okładka książki Uda mi się Ilona Brydak, Paulina Płatkowska
Uda mi się Ilona Brydak, Paulina Płatkowska
Okładka książki Nie mam telefonu, mam ciekawe życie! Ilona Brydak, Paulina Płatkowska
Nie mam telefonu, mam ciekawe życie! Ilona Brydak, Paulina Płatkowska
Paulina Płatkowska
Paulina Płatkowska
Absolwentka Katedry Teorii Literatury, Teatru i Filmu na Uniwersytecie Łódzkim; pracuje w branży wydawniczej od czwartego roku studiów. Prywatnie mama Zosi, Tereski i Irenki, żona Waldka.

Cytaty z książki Gang Mocniaków. Raźno, zdrowo, razowo!

Dodaj cytat z książki Gang Mocniaków. Raźno, zdrowo, razowo!