No Gravestone Left Unturned

- literatura obyczajowa, romans
- A Jane Ladling Mystery (tom 2)
- 2022-03-26
- 2022-03-26
- angielski
She suspects everyone of everything. Now, everyone suspects her.
For cemetery owner and world’s best fur-mom Jane Ladling, death is her business, romance is her misfortune and suspicion is her passion. When she discovers a fresh body on her porch, she calls Special Agent Conrad Ryan, her smoke-show of a boyfriend. Who isn’t actually her boyfriend. Whatever. It’s complicated, especially now that she’s being framed for the murder of the only “hard-hitting” journalist in the small town of Aurelian Hills, Georgia.
Determined to clear her good name, Jane dives headlong into following the clues––with best friends Fiona and Beau at her side. But can she identify the killer before she goes to jail? Or worse…there’s another victim?
Kup No Gravestone Left Unturned w ulubionej księgarni

OPINIE i DYSKUSJE o książce No Gravestone Left Unturned