Letni wyskok

Kup Letni wyskok w ulubionej księgarnii

Oceny książki Letni wyskok

OPINIE i DYSKUSJE o książce Letni wyskok

Fantomen jako postać pozytywna [Lato w Green Pond] zasługuje na dodatkową gwiazdkę:)

"Letni wyskok" to czwarty tom komiksowy ze specjalnej serii Gigant poleca Extra wydany w 2023 roku.

Jest to zbiór 14 letnich komiksów, które wprowadzają nas w lekki, wakacyjno-wyjazdowy klimat. I tak spotykamy tu Donalda i siostrzeńców, wujka Sknerusa, Myszkę Miki, Goofy'ego czy Kwakerfellera, przed którymi czeka wakacyjna przygoda. Nasi bohaterowie wezmą udział w konkursie na najlepszy zamek z piasku, spróbują uratować morskie kąpielisko czy spędzić idealne wakacje w domowym, ogródkowym zaciszu. Każdy z 14 komiksów przywoła uśmiech i wprowadzi odrobinę wakacyjnego nastroju do jeszcze szkolnej rzeczywistości.

Świetna rozrywka dla dużych i małych :)

30 użytkowników ma tytuł Letni wyskok na półkach głównych
22 użytkowników ma tytuł Letni wyskok na półkach dodatkowych

Okładka książki Co kryje skarbiec? Francesca Agrati, Gaja Arrighini, Massimo Asaro, Giorgio Di Vita, Enrico Faccini, Giuseppe Facciotto, Giorgio Fontana, Federico Franzò, Francesco Guerrini, Andrea Lucci, Augusto Macchetto, Gabriele Mazzoleni, Michele Mazzon, Carol McGreal, Pat McGreal, Sisto Nigro, Carlo Panaro, Alessandro Sisti, Nicola Tosolini, Fausto Vitaliano
Okładka książki W obronie Kaczogrodu Davide Aicardi, Francesco D'Ippolito, Giulia La Torre, Giampaolo Soldati, Massimiliano Valentini, Matteo Venerus
Okładka książki Szczęśliwa moneta Davide Aicardi, Maya Åstrup, Francesco D'Ippolito, Paolo De Lorenzi, Sandro Del Conte, Tito Faraci, Giorgio Fontana, Andrea Freccero, Roberto Gagnor, Stefano Intini, Andrea Lucci, Alessandro Mainardi, Gabriele Mazzoleni, Marco Palazzi, Nicolino Picone, Rudy Salvagnini, Luca Usai
Okładka książki Jaja jak berety! Sergio Asteriti, Rodolfo Cimino, François Corteggiani, Andrea Freccero
Okładka książki Wielki pościg Flemming Andersen, Davide Baldoni, Casty, Andrea Ferraris, Luciano Gatto, Lars Jensen, Fabio Michelini, Marco Nucci, Peter Snejbjerg, Massimiliano Valentini, Fausto Vitaliano, Stefano Zanchi
Okładka książki Disney 100 Francesco Artibani, Ivan Bigarella, Valentina Camerini, Francesco D'Ippolito, Lucio De Giuseppe, Paolo De Lorenzi, Carlo Panaro, Lorenzo Pastrovicchio, Giada Perissinotto, Giovanni Rigano, Alberto Savini, Claudio Sciarrone, Alessandro Sisti, Donald Soffritti
Okładka książki Sto tysięcy mil podmorskiej żeglugi Davide Aicardi, Francesco Artibani, Graziano Barbaro, Giorgio Cavazzano, Giulio Chierchini, Enrico Faccini, Giorgio Fontana, Federico Franzò, Ettore Gula, Corrado Mastantuono, Marco Mazzarello, Roberta Migheli, Roberto Moscato, Marco Nucci, Lorenzo Pastrovicchio, Vito Stabile, Fausto Vitaliano, Pietro Zemelo

Cytaty z książki Letni wyskok

Marco Bosco Letni wyskok Zobacz więcej