Sensational Spider-Man#-1

Okładka książki Sensational Spider-Man#-1 autora Richard Case, Todd Dezago,
Okładka książki Sensational Spider-Man#-1
Todd DezagoRichard Case Wydawnictwo: Marvel Comics Cykl: Sensational Spider-Man (tom -1) komiksy
28 str. 28 min.
komiksy
Sensational Spider-Man (tom -1)
1997-05-14
1997-05-14
28 min.
angielski

Kup Sensational Spider-Man#-1 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Sensational Spider-Man#-1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Sensational Spider-Man#-1

„Tutaj są potwory!”

Przedstawiono Petera oglądającego czarno-biały telewizor o historii o potworach i kosmitach. W tej historii Peter ma 12 lat. Można przypuszczać, że tak jest również w przypadku opowieści o potworach, które Peter czyta w komiksach to zaczynają śnić mu się złe sny i tego tyczy się cała historia.

„Tutaj są potwory!”

Okładka książki Sandman: Panie Łaskawe Richard Case, D'Israeli, Neil Gaiman, Marc Hempel
Sandman: Panie Łaskawe Richard Case, D'Israeli, Neil Gaiman, Marc Hempel
Okładka książki Doctor Strange Epic Collection. Triumph and Torment Richard Case, Peter Gillis, Butch Guice, Mike Mignola, Roger Stern, Roy Thomas
Okładka książki Doom Patrol. Tom 3 Richard Case, Grant Morrison
Doom Patrol. Tom 3 Richard Case, Grant Morrison
Okładka książki Doom Patrol. Tom 2 Richard Case, Mike Dringenberg, Vince Giarrano, Jamie Hewlett, Rian Hughes, Kelly Jones, Grant Morrison, Steve Yeowell
Okładka książki Doom Patrol. Tom 1 Dougie Braithwaite, Richard Case, Grant Morrison, John Nyberg
Okładka książki Kaznodzieja: Dawne dzieje: Historia Sam Wiesz Kogo Richard Case, Garth Ennis, Carlos Ezquerra

Okładka książki My Bias is Showing?! Vol. 1 Eol (얼), Nabit
My Bias is Showing?! Vol. 1 Eol (얼), Nabit
Okładka książki Heaven Officials Blessing, Vol. 1 (STARember) Mo Xiang Tong Xiu, STARember
Heaven Officials Blessing, Vol. 1 (STARember) Mo Xiang Tong Xiu, STARember
Okładka książki Absolute Batman: Abomination Nick Dragotta, Frank Martin Jr., Scott Snyder
Absolute Batman: Abomination Nick Dragotta, Frank Martin Jr., Scott Snyder
Okładka książki Absolute Flash: Of Two Worlds A. L. Kaplan, Jeff Lemire, Adriano Lucas, Nick Robles, Chris Sotomayor
Okładka książki Green Lantern Corps: New World Rising Jeremy Adams, Morgan Hampton, Fernando Pasarin
Okładka książki Event Horizon: Dark Descent #5 Tristan Jones, Christian Ward
Event Horizon: Dark Descent #5 Tristan Jones, Christian Ward