Haj, czyli jak nie szkodzić sobie i innym

Okładka książki Haj, czyli jak nie szkodzić sobie i innym autora Bartek Przybyszewski, Damian Sobczyk, 9788366747432
Okładka książki Haj, czyli jak nie szkodzić sobie i innym
Bartek PrzybyszewskiDamian Sobczyk Wydawnictwo: Altenberg poradniki
poradniki
2022-11-14
2022-11-14

Kup Haj, czyli jak nie szkodzić sobie i innym w ulubionej księgarnii

Oceny książki Haj, czyli jak nie szkodzić sobie i innym

OPINIE i DYSKUSJE o książce Haj, czyli jak nie szkodzić sobie i innym

Wspaniała i kompleksowa wiedza, przyjemnie podana i oprawiona, czytało się bardzo ciekawie, zostałam bez żadnych pytań, tylko z informacjami potrzebnymi do życia, dziękuję za tą polecajkę Marcelowi 😁

Większość informacji można łatwo znaleźć jeśli interesuje się tym tematem, więc może być idealna dla ludzi bez wiedzy na ten temat

Dużo nowej dla mnie wiedzy podanej w skrajnie przystępnej formie. Dużo ciekawostek karmiących moje nerdowskie potrzeby. Kontrowersyjne, mogłoby się wydawać treści dostarczone w totalnie neutralnym przekazie. Bez namawiania, bez oceniania, bez obrzydzania.

499 użytkowników ma tytuł Haj, czyli jak nie szkodzić sobie i innym na półkach głównych
68 użytkowników ma tytuł Haj, czyli jak nie szkodzić sobie i innym na półkach dodatkowych

Okładka książki Podcastex. Polskie milenium 2. Co zapamiętaliśmy z lat 2005-2010 Bartek Przybyszewski, Mateusz Witkowski
Okładka książki Podcastex. Polskie milenium. Co zapamiętaliśmy z lat 1999-2005 Bartek Przybyszewski, Mateusz Witkowski
Okładka książki Historie twórców Joanna Broniewska, Bartek Przybyszewski, Zuzanna Szybisty
Historie twórców Joanna Broniewska, Bartek Przybyszewski, Zuzanna Szybisty
Okładka książki Rozum i Godność Człowieka Krzysztof Gonciarz, Bartek Przybyszewski
Rozum i Godność Człowieka Krzysztof Gonciarz, Bartek Przybyszewski

Cytaty z książki Haj, czyli jak nie szkodzić sobie i innym

Dodaj cytat z książki Haj, czyli jak nie szkodzić sobie i innym