Point of Retreat

Jarosław Mikos

Kup Point of Retreat w ulubionej księgarnii

Oceny książki Point of Retreat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Point of Retreat

Fajna książka na raz. Dobrze się ją czytało, szybko i płynnie. Z resztą autorka ma to do siebie, że właśnie dobrze czyta mi się jej książki. Co do fabuły to prosta, dość przewidywalna, momentami mnie gryzło zachowanie bohaterów. Ale jako odskocznia i na poczytanie na wieczór jak znalazł.

6.5

6.5

Myślałam, że po "Slammed" ta część wyjdzie lepiej, ale no nie.. czytając miałam cały czas wrażenie, że po prostu dzieci wychowują dzieci. Strasznie dziecinne, głupie zachowania, zwłaszcza Layken bardzo mnie irytowała.

10847 użytkowników ma tytuł Point of Retreat na półkach głównych
1869 użytkowników ma tytuł Point of Retreat na półkach dodatkowych

Colleen Hoover
Colleen Hoover
Colleen Hoover to amerykańska pisarka, autorka poruszających romansów i powieści z gatunku New Adult. Zaczęła pisać dla przyjemności. Ponieważ jej książki zostały docenione przez czytelników, porzuciła pracę jako pracownik socjalny i skoncentrowała się na pisaniu kolejnych powieści. Dotychczas napisała ich już kilkanaście, a kilka z nich trafiło na listy bestsellerów „New York Timesa”. Każda natomiast została bardzo wysoko oceniona przez użytkowników Goodreads. Do tej pory nakładem Wydawnictwa Otwartego ukazały się: „Hopeless” i „Losing Hope”. Na Woblink.com jest do pobrania nowelka „Szukając Kopciuszka”, która opowiada o losach przyjaciół Sky i Holdera. W maju 2015 roku Wydawnictwo Otwarte opublikuje kolejną powieść autorki – „Maybe Someday”.

Cytaty z książki Point of Retreat