Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation (Light Novel) Vol. 13

- fantasy, science fiction
- Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation (Light Novel) (tom 13)
- Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation
- Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki Dasu 13
- 2021-11-16
- 2021-11-16
- angielski
- Paul Cuneo
AN EX-GIRLFRIEND COMES TO TOWN
Putting loss and grief behind them, Rudeus and his two wives are ready to settle into polygamous bliss–until an old flame arrives, stirring up old memories. Will the Greyrat family ever achieve the domesticity they hope for? Or are they doomed to be dogged by drama all their days?
Kup Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation (Light Novel) Vol. 13 w ulubionej księgarni
Oceny książki Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation (Light Novel) Vol. 13
34 użytkowników ma tytuł Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation (Light Novel) Vol. 13 na półkach głównych- Przeczytane 21
- 2023 2
- Fantasy 2
- Freja 1
- Mushoku Tensei 1
- Ebook 1
- 2025 1
Tagi i tematy do książki Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation (Light Novel) Vol. 13
Cytaty z książki Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation (Light Novel) Vol. 13
Dodaj cytat z książki Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation (Light Novel) Vol. 13
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation (Light Novel) Vol. 13
Trzynasty tom "Mushoku Tensei" to czyste slice-of-life, który pokazuje życie niepełnej jeszcze rodziny głównego bohatera oraz jego poliamoryczną relację z Sylpie i Roxy. Całość napisana jest świetnie i z klasą, a pod koniec mamy zapowiedź głównego plot twistu tej serii (w końcu jesteśmy dokładnie w połowie całej historii!). Natomiast spokojne, rodzinne życie nieco pozbawia bohaterów charakteru - dotyczy to szczególnie żon Rudy'ego, przez co niestety pojawiają się sceny, które są trochę "off".