Biblia e-Biznesu 3.0

Kup Biblia e-Biznesu 3.0 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Biblia e-Biznesu 3.0

OPINIE i DYSKUSJE o książce Biblia e-Biznesu 3.0

Potężna pozycja.
Książkę można czytać od A-Z oraz wybrane fragmenty. Zdecydowanie do niej wrócę w przyszłości, bo nie da się zapamiętać z niej nawet 1/3 informacji.

Ogromny plus za mnogość autorów, co jest zarazem też lekkim minusem - niektóre podrozdziały czyta się lepiej, inne gorzej.

Niektóre tematy zostały omówione pobieżnie ale zdecydowana większość, jest napisana bardzo rozlegle. Jeśli wyjdzie 4 edycja książki tj. Biblia e-biznesu 4.0, to kupuję ją w dniu premiery :).

Potężna pozycja.

książka porusza strasznie dużo zagadnień ale w żadne z nich się nie zagłębia. każdy temat omówiony mocno z grubsza. Jeśli ktoś kupił tą pozycje bo szukał kompleksowego poradnika to się zdziwi. książka to raczej drogowskaz w jakich rzeczach trzeba się jeszcze rozwinąć.

Książka - sztos! Ja właśnie zaczęłam pozbywać się całej mini biblioteczki książek o ebiznesie, bo ta jedna zawiera wszystko! Oczywiście jest trochę niedosytu bo niektóre rozdziały mogłby być pogłębione, no ale rozumiem że nie taki był cel, lecz by wszystko omówić bardzo szeroko. I to się w 100% udało!

125 użytkowników ma tytuł Biblia e-Biznesu 3.0 na półkach głównych
24 użytkowników ma tytuł Biblia e-Biznesu 3.0 na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Biblia e-Biznesu 3.0

Maciej Dutko
Maciej Dutko
Maciej Dutko — absolwent edytorstwa na Uniwersytecie Wrocławskim i autor rozprawy doktorskiej na temat funkcjonalności stron WWW. Szkoleniowiec i doradca w zakresie e-biznesu i funkcjonalności stron internetowych. Redaktor, wykładowca akademicki, autor publikacji poświęconych nowym mediom (zwłaszcza internetowi). Autor wykładów internetowych w serwisie Ekademia.pl.

Cytaty z książki Biblia e-Biznesu 3.0

Dodaj cytat z książki Biblia e-Biznesu 3.0