11 papierowych serc

Okładka książki 11 papierowych serc autora Kelsey Hartwell, 9788367247054
Okładka książki 11 papierowych serc
Kelsey Hartwell Wydawnictwo: Wydawnictwo Kobiece, Wydawnictwo Young literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
11 Paper Hearts
2022-05-11
2022-05-11
Monika Wiśniewska

Kup 11 papierowych serc w ulubionej księgarnii

Oceny książki 11 papierowych serc

OPINIE i DYSKUSJE o książce 11 papierowych serc

Sięgając bo tę książkę miałam obawy, że nie jestem w gronie docelowym, jednak im poznawałam ją bardziej wiedziałam, że się myliłam. Historia ta jest dla każdego co uważam za duży plus. Styl w jakim została ona napisana jest prosty dzięki czemu czyta się ją bardzo szybko.

Już na początku pokochałam zamysł na fabułę. Uważam, że pomysł z papierowymi sercami został świetnie poprowadzony i rozwinięty w całej historii. Jestem ogromną fanką jaki morał związany z przeznaczeniem płynie z tej książki.

Autorka w przyjemny sposób obrazuje miejsca akcji, dzięki czemu mamy możliwość na poznanie wykreowanego świata, dzięki prostym i krótkim, ale dobrym opisom.

Co mi się mniej podobało to w jaki sposób zostali stworzeni bohaterowie. Uważam, że nie do końca mamy możliwość na poznanie ich. Mimo to, w jakimś stopniu polubiłam kilka postaci, ale nie na tyle, aby jakoś szczególnie zapadli mi w pamięci.

Podsumowując, książka bardzo przyjemna na jeden dzień. Jeśli lubicie lekkie, miłosne historie to polecam!

Gówno gówno i jeszcze raz gówno. Nuda i nic więcej. Imię Pete mnie pokonało. Nie pozdrawiam 🫡

lekko nudnawa ale jak się zacznie czytać nie da rady

lekko nudnawa ale jak się zacznie czytać nie da rady