Nie ufaj nikomu

Okładka książki Nie ufaj nikomu autora Mateusz Gostyński, 9788381038676
Okładka książki Nie ufaj nikomu
Mateusz Gostyński Wydawnictwo: Pascal Cykl: ZEPSUTE MIASTO (tom 2) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
ZEPSUTE MIASTO (tom 2)
Zepsute miasto. Nie ufaj nikomu
2022-01-12
2022-01-12

Kup Nie ufaj nikomu w ulubionej księgarnii

Oceny książki Nie ufaj nikomu

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nie ufaj nikomu

Dynamiczny thriller z ciekawą intrygą.

Dynamiczny thriller z ciekawą intrygą.

Jeden wieczór, tak wciągnęło :)

Jeden wieczór, tak wciągnęło :)

Dziś będzie troszkę inna recenzja niż zazwyczaj.
A jest to spowodowane tym, że pomimo,
że się nie zgłaszałam to otrzymałam książke.
Długo się zastanawiałam, co mam z tym robić. Dlatego postanowiłam ja sobie zostawić na sam koniec stosu książkowego.

"Nie ufaj nikomu" to kontynuacja książki "Zepsute miasto" . Napisana przez Mateusza Gostyńskiego.

Tomek lubi związki z pięknymi kobietami, szybkie samochody i duże pieniądze. Ale czy go to cieszy? 🤔 Czy można się cieszyć z czegoś, co się ma na co dzień? 🤔
Ten mężczyzna, od jakiegoś czasu żyje z tęsknotą i ma też duże poczucie straty. Ale kogo stracił? 🤔 I za kim tęskni? 🤔
Do mężczyzny wracają demony z przeszłości. Dlaczego? 🤔 Co takiego się tam wydarzyło? 🤔 Czy Tomek odnajdzie miłość, taką prawdziwą ? 🤔 Na te pytania znajdziecie odpowiedzi jak sięgnięcie po książkę. 📖

Okładka przyciąga wzrok, to muszę powiedzieć. Ten tom widać, że w środku jest bardziej dopracowany niż poprzedni.
Według mnie styl autora jest, taki sam jak w poprzedniej książce.

Zazwyczaj czytam książki napisane przez kobiety. A tym razem wpadło w ręce coś od mężczyzny.
Powiem Wam, że inaczej jest czytać coś z pióra mężczyzny. Jest to mało spotykane. Na początku jest trudno, ale z każdą stroną idzie coraz łatwiej.

W książce znajdziemy dużo namiętności, męskiej fantazji, a także historię miłosną.

Zapraszam każdego do zapoznania się z tą serią i ocenienia samemu.

Zawsze trzeba pamiętać, że każdy z nas ma inny gust i co innego mu się podoba.

Gratuluję autorowi i życzę dalszych sukcesów 📚.

Dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️.

Dziś będzie troszkę inna recenzja niż zazwyczaj.
A jest to spowodowane tym, że pomimo,
że się nie zgłaszałam to otrzymałam książke.

Tomek lubi związki z...

234 użytkowników ma tytuł Nie ufaj nikomu na półkach głównych
37 użytkowników ma tytuł Nie ufaj nikomu na półkach dodatkowych

Okładka książki Flashback P.K. Farion, Mateusz Gostyński
Flashback P.K. Farion, Mateusz Gostyński
Okładka książki Paradoks Cnót. Tom II. Wydanie specjalne P.K. Farion, Mateusz Gostyński
Paradoks Cnót. Tom II. Wydanie specjalne P.K. Farion, Mateusz Gostyński
Okładka książki Ołów P.K. Farion, Mateusz Gostyński
Ołów P.K. Farion, Mateusz Gostyński
Okładka książki Paradoks Cnót. Tom I. Wydanie specjalne P.K. Farion, Mateusz Gostyński
Paradoks Cnót. Tom I. Wydanie specjalne P.K. Farion, Mateusz Gostyński
Okładka książki Tlen P.K. Farion, Mateusz Gostyński
Tlen P.K. Farion, Mateusz Gostyński
Mateusz Gostyński
Mateusz Gostyński
Mateusz Gostyński jest polskim pisarzem, który zasłynął jako autor powieści obyczajowych oraz romansów. Do znanych tytułów jego autorstwa należą takie pozycje, jak "Niesłusznie skazany", "Moralność nie istnieje" czy też "Nie ufaj nikomu". Jest też współautorem zbiorowej publikacji "Grzeszna muzyka".

Okładka książki W sidłach obsesji Monika Nerc, Paulina Zalecka
W sidłach obsesji Monika Nerc, Paulina Zalecka
Okładka książki Grzeszny rok Anna Crevan, Małgorzata Falkowska, D. B. Foryś, Joanna Gajewczyk, K. C. Hiddenstorm, Kinga Litkowiec, Iza Maciejewska, Marta Matulewicz, Daria Skiba, Alicja Skirgajłło, Paulina Świst, Aniela Wilk

Cytaty z książki Nie ufaj nikomu

Mateusz Gostyński Nie ufaj nikomu Zobacz więcej