Mamusiu, chcę siusiu! Postępy malucha.

Okładka książki Mamusiu, chcę siusiu! Postępy malucha. autora Paulina Chmurska, 9788396249050
Okładka książki Mamusiu, chcę siusiu! Postępy malucha.
Paulina Chmurska Wydawnictwo: Bookolika opowiadania, powieści dla dzieci
16 str. 16 min.
opowiadania, powieści dla dzieci
2021-11-03
2021-11-03
16 min.

Kup Mamusiu, chcę siusiu! Postępy malucha. w ulubionej księgarnii

Oceny książki Mamusiu, chcę siusiu! Postępy malucha.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Mamusiu, chcę siusiu! Postępy malucha.

Bardzo polecam!

Idealna książka dla rodziców, którzy chcą wprowadzić swoje dziecko w świat samodzielności. "Mamusiu, chcę siusiu!" jest doskonała nie tylko pod względem edukacyjnym, ale także emocjonalnym, ponieważ pomaga w budowaniu więzi między rodzicem a dzieckiem. Piękne ilustracje oraz łatwy do zrozumienia tekst przyciągają uwagę malucha, co sprawia, że nauka staje się przyjemnością....

"Mamusiu, chcę siusiu!" to świetna książka dla maluchów, które zaczynają swoją przygodę z toaletą. Kolorowe ilustracje przyciągają uwagę, a przystępny język sprawia, że dziecko z łatwością przyswaja nowe informacje. Książka jest wspaniałym wsparciem w tym ważnym etapie, pomagając maluchowi przejść przez naukę samodzielności w sposób naturalny i bezstresowy. Idealna do wspólnego czytania z rodzicem!"

Pamiętacie moment żegnania się z pieluszką przez Wasze dzieci? A może ten etap jeszcze przed Wami?

Nas to dopiero będzie czekać, także staram się o tym nie myślę, lecz już książeczki na to wydarzenie zbieram😉.

„Mamusiu chce siusiu!” To książeczka, która w przyjemny sposób pokazuje Twojemu dziecku jak ważne jest to wydarzenie. Ze korzystanie z nocnika czy też z toalety to niezwykle ważne umiejętność, która pojmie każdy.
Cudne ilustracje i zabawny wierszowany tekst pomogą Twojemu dziecku, jak najłagodniej przejść przez to wielkie wydarzenie w ich życiu.

Bardzo polecam!

11 użytkowników ma tytuł Mamusiu, chcę siusiu! Postępy malucha. na półkach głównych
4 użytkowników ma tytuł Mamusiu, chcę siusiu! Postępy malucha. na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Mamusiu, chcę siusiu! Postępy malucha.

Dodaj cytat z książki Mamusiu, chcę siusiu! Postępy malucha.