Historia Śremu na wesoło cz. 2

komiksy
2021-10-25
2021-10-25
40 min.
W komiksie w zabawny sposób przedstawiono okres od 1793 do 1990 roku. Rysownik w humorystycznej formie zaprezentował wydarzenia, które odegrały ważną rolę w historii Śremu. Humorystyczna opowieść przerywana jest kartami opisującymi postaci i ciekawostki historyczne.
Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Historia Śremu na wesoło cz. 2 w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki Historia Śremu na wesoło cz. 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Historia Śremu na wesoło cz. 2

4 użytkowników ma tytuł Historia Śremu na wesoło cz. 2 na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Historia Śremu na wesoło cz. 2

Okładka książki Piraci z Wysp Szczęśliwych. Machinacje czasu Daniel Koziarski, Artur Ruducha
Piraci z Wysp Szczęśliwych. Machinacje czasu Daniel Koziarski, Artur Ruducha
Okładka książki Komiks i my - 16 Łukasz Bałut, Daniel Koziarski, Paweł Moszczyński, Krzysztof Różański, Artur Ruducha, Mieczysław Skalimowski, Krzysztof Wyrzykowski, Sławomir Zajączkowski
Okładka książki Ratman. Antologia W poszukiwaniu szczęśliwego czasu. Piotr Bednarczyk, Paweł Ciołkiewicz, Ryszard Dąbrowski, Jacek Frąś, Maciej Jasiński, Piotr Kasiński, Jakub Kijuc, Robert Konsztat, Daniel Koziarski, Mateusz Kurczoba, Tomasz Lew Leśniak, Krzysztof Leszczewski, Mariusz Moroz, Piotr Nowacki, Krzysztof Nowak, Jerzy Ozga, Michał Ozga, Jan Plata-Przechlewski, Hubert Ronek, Artur Ruducha, Rafał Skarżycki, Michał Śledziński, Rafał Spórna, Adam Święcki, Krzysztof Tkaczyk, Tomasz Tomaszewski, Robert Trojanowski, Krzysztof Trystuła, Marek Turek, Grzegorz Weigt, Piotr Wojciechowski, Jarosław Wojtasiński, Sławomir Zajączkowski, Jarosław Żukowski
Okładka książki Piraci z Wysp Szczęśliwych. Sztuka przekrętu Daniel Koziarski, Artur Ruducha
Piraci z Wysp Szczęśliwych. Sztuka przekrętu Daniel Koziarski, Artur Ruducha
Okładka książki Encyklopedia kreskówek wyssanych z miętówek. W podziękowaniu dla Tadeusza Baranowskiego Marcin Bałczewski, Nikodem Cabala, Patryk Cabała, Wojciech Cichoń, Ryszard Dąbrowski, Dominika Dziapa, Mieczysław Fijał, Paweł Gierczak, Daniel Grzeszkiewicz, Olga Jackiewicz, Andrzej Janicki, Maciej Jasiński, Tomasz Kaczkowski, Karol Kalinowski, Sławomir Kiełbus, Mirosław Korkus, Jarosław Kostrzewa, Daniel Koziarski, Łukasz Kuciński, Maciej Kur, Mateusz Kurczoba, Zbigniew Larwa, Tomasz Lew Leśniak, Krzysztof Leszczewski, Ryszard Łobos, Szymon Majewski, Jakub Martewicz, Maciej Mazur, Piotr Nowacki, Wojciech Olszówka (ilustrator), Marcin Osuch, Radosław Owczarek, Krzysztof Owedyk, Maciej Pałka, Janusz Pawlak, Mariusz Podleś, Adam Polkowski, Hubert Ronek, Artur Ruducha, Rafał Skarżycki, Jacek Skrzydlewski, Michał Śledziński, Kamil Śmiałkowski, Adam Święcki, Maciej Szatko, Mateusz Szlachtycz, Rafał Szłapa, Witold Tkaczyk, Przemysław Truściński, Marek Turek, Grzegorz Wawrzyńczak, Emilia Wójcik, Patryk Wójcik, Jarosław Wojtasiński, Janusz Wyrzykowski, Mariusz Zabdyr, Wojciech Żółkiewicz
Okładka książki Piraci z Wysp Szczęśliwych. Wielka maskarada Daniel Koziarski, Artur Ruducha
Piraci z Wysp Szczęśliwych. Wielka maskarada Daniel Koziarski, Artur Ruducha
Okładka książki Piraci z Wysp Szczęśliwych. Podstęp Czarnego Egona Daniel Koziarski, Artur Ruducha
Artur Ruducha
Artur Ruducha
Grafik, ilustrator, rysownik satyryczny i komiksowy. Pochodzi z Pomorza Zachodniego, mieszka i pracuje w Wielkopolsce. Uczestniczy w Salonie Ilustratorów (Poznań, Warszawa) i Międzynarodowym Festiwalu Komiksu w Łodzi. Współpracuje z wydawnictwami w Polsce i zagranicą w zakresie rysunku i ilustracji dla dzieci i dorosłych. Działa w branży reklamowej. Publikuje w prasie.

Okładka książki Star Wars: Inkwizytorzy Rodney Barnes, Ramon Rosanas
Star Wars: Inkwizytorzy Rodney Barnes, Ramon Rosanas
Okładka książki Po ucieczce z Alcatraz Christopher Cantwell, Tyler Crook
Po ucieczce z Alcatraz Christopher Cantwell, Tyler Crook
Okładka książki Władza absolutna: Pozbawieni mocy Dan Mora, Mark Waid
Władza absolutna: Pozbawieni mocy Dan Mora, Mark Waid
Okładka książki Smarkula, Tom 1: Włosy zielone, mam wywalone Leslie Hung, Bryan Lee O'Malley
Smarkula, Tom 1: Włosy zielone, mam wywalone Leslie Hung, Bryan Lee O'Malley
Okładka książki Czy to moja wina, że mnie dręczysz? #4 Chikara Kimiduka, Hioka Yen
Czy to moja wina, że mnie dręczysz? #4 Chikara Kimiduka, Hioka Yen
Okładka książki Podarunek Cezara René Goscinny, Albert Uderzo
Podarunek Cezara René Goscinny, Albert Uderzo
Okładka książki Wiedźmin. Kwestia ceny Matteo Bellisario, Marta Krajewska, Igor Monti
Wiedźmin. Kwestia ceny Matteo Bellisario, Marta Krajewska, Igor Monti
Okładka książki Wiedźmin. Wiedźmin Michael Dowling, Luis NCT, Aleksandra Zielińska
Wiedźmin. Wiedźmin Michael Dowling, Luis NCT, Aleksandra Zielińska

Cytaty z książki Historia Śremu na wesoło cz. 2