Feat of Iron

Okładka książki Feat of Iron autora Nick Kyme,
Okładka książki Feat of Iron
Nick Kyme Wydawnictwo: Black Library Cykl: Herezja Horusa (tom 112) fantasy, science fiction
Herezja Horusa (tom 112)
2012-05-01
2012-05-01
angielski

Kup Feat of Iron w ulubionej księgarnii

Oceny książki Feat of Iron

OPINIE i DYSKUSJE o książce Feat of Iron

Historia rozgrywa się w środku nienazwanego konfliktu między Żelaznymi Dłoniami a Eldarami. Podobały mi się sekcje opisujące Ferrusa Manusa i Eldarów, ale bitwy były zbyt długie i trochę nudne. Nowela w cudowny sposób zgłębia filozofię Żelaznych Dłoni. Wolałbym jednak nieco mniej scen bitewnych, a bardziej skupić się na relacji między synami Meduzy a zwykłą ludzkością. Jedynymi cechami, które mnie zainteresowały, były małe wglądy w psychikę Ferrusa Manusa i eldarów próbujących nim manipulować za kulisami całej otoczki w książce. Historia mogła by być krótsza i wyszło by jej to na dobre, a tak niepotrzebnie jest rozciągnięta.

20 użytkowników ma tytuł Feat of Iron na półkach głównych
6 użytkowników ma tytuł Feat of Iron na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Feat of Iron

Okładka książki Era of Ruin - Siege of Terra Book 11 Dan Abnett, Aaron Dembski-Bowden, John French, Guy Haley, Nick Kyme, Gav Thorpe, Chris Wraight
Okładka książki Oko Terry Nick Kyme, Graham McNeill, Gav Thorpe
Oko Terry Nick Kyme, Graham McNeill, Gav Thorpe
Okładka książki Lupercals War Dan Abnett, Aaron Dembski-Bowden, Matthew Farrer, John French, Guy Haley, Nick Kyme, Graham McNeill, Rob Sanders, James Swallow, Gav Thorpe, Chris Wraight

Cytaty z książki Feat of Iron

Dodaj cytat z książki Feat of Iron