Zostań copywriterem, którego poleca nawet konkurencja

- poradniki
- 2021-06-15
- 2021-06-15
Kup Zostań copywriterem, którego poleca nawet konkurencja w ulubionej księgarni
Oceny książki Zostań copywriterem, którego poleca nawet konkurencja
30 użytkowników ma tytuł Zostań copywriterem, którego poleca nawet konkurencja na półkach głównych- Przeczytane 18
- Nie ma 1
- CONTENT MARKETING 1
- Samodzielne 1
- CHCĘ KUPIĆ 1
- Przeczytane 2021 1
- Pisanie, tłumaczenie i języki 1
- Popularnonaukowe 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zostań copywriterem, którego poleca nawet konkurencja
Konkret. Autorka dzieli się wiedzą i doświadczeniem w temacie rozwoju w copywritingu. To nie jest kolejna pozycja jak zacząć. To książka dla tych, którzy już mieli kontakt z tą branżą, wiedzą jak ta praca wygląda od zaplecza i chcą awansować, rozwijać się.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNaprawdę bardzo zacna pozycja! Autorka nie okłamuje — jest naprawdę copywriterką, dlatego książkę się połyka, a nie czyta. Pomaga usystematyzować, od czego zacząć i są w niej konkretne wskazówki do stopniowego wdrażania. Wiedza odnośnie do wyceniania usługi nie była dla mnie wystarczająca, liczę, że w kolejnym wydaniu autorka omówi tę kwestię na konkretnych przykładach. Niezmienne polecam książkę!
Naprawdę bardzo zacna pozycja! Autorka nie okłamuje — jest naprawdę copywriterką, dlatego książkę się połyka, a nie czyta. Pomaga usystematyzować, od czego zacząć i są w niej konkretne wskazówki do stopniowego wdrażania. Wiedza odnośnie do wyceniania usługi nie była dla mnie wystarczająca, liczę, że w kolejnym wydaniu autorka omówi tę kwestię na konkretnych przykładach....
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPoradnik 10/10. Dlaczego?
- Wstęp ograniczony do minimum, przechodzimy od razu do konkretów
- Przykłady są bardzo szczegółowe i łatwo się z nimi utożsamić
- Zawiera wszystko, co najważniejsze: od porad dotyczących samego pisania, aż po księgowość
- Naprawdę dodaje motywacji i zachęca do dalszego rozwijania się
- Czyta się lekko i przyjemnie, podczas kilkugodzinnej lektury ani razu nie odczułem znużenia
Przeczytałem całość przy jednym posiedzeniu, co nigdy wcześniej nie trafiło mi się przy żadnej innej książce. Polecam.
Poradnik 10/10. Dlaczego?
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to- Wstęp ograniczony do minimum, przechodzimy od razu do konkretów
- Przykłady są bardzo szczegółowe i łatwo się z nimi utożsamić
- Naprawdę dodaje motywacji i zachęca do dalszego rozwijania się
- Czyta się lekko i przyjemnie, podczas kilkugodzinnej lektury...
Książkę przeczytałam w jeden dzień. Jest napisana bardzo lekko a zarazem konkretnie. Jestem pod wrażeniem ilości praktycznych wskazówek! Bardzo bardzo gorąco polecam!!!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo inspirująca pozycja, która dodatkowo dała mi kopa do pracy nad sobą, i poszukiwania ścieżek rozwoju. Niestety oznacza to kupę pracy i konieczność uzbrojenia się w cierpliwość, czego nie znoszę, ale innej drogi nie ma. Jeśli pewnego dnia to klienci mają przychodzić do mnie, a nie odwrotnie, trzeba być ekspertem w swojej dziedzinie. Kobe Bryant nie zostałby legendą, gdyby poprzestał na jakimś podrzędnym klubie. Zdecydowanie polecam.
To inspirująca pozycja, która dodatkowo dała mi kopa do pracy nad sobą, i poszukiwania ścieżek rozwoju. Niestety oznacza to kupę pracy i konieczność uzbrojenia się w cierpliwość, czego nie znoszę, ale innej drogi nie ma. Jeśli pewnego dnia to klienci mają przychodzić do mnie, a nie odwrotnie, trzeba być ekspertem w swojej dziedzinie. Kobe Bryant nie zostałby legendą, gdyby...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toW książce znalazłam same konkretne wskazówki. Autorka rozwiewa wiele wątpliwości, które może mieć osoba mniej doświadczona i przedstawia alternatywy, dzięki czemu czytelnik nie ma wrażenia, że po raz kolejny zderza się z murem ogólników. Wszystko jest opisane czarno na białym, a klarowność treści pozostawia czytelnika z konkretną wiedzą na dany temat i z myślą: "nie mam więcej pytań".
W książce znalazłam same konkretne wskazówki. Autorka rozwiewa wiele wątpliwości, które może mieć osoba mniej doświadczona i przedstawia alternatywy, dzięki czemu czytelnik nie ma wrażenia, że po raz kolejny zderza się z murem ogólników. Wszystko jest opisane czarno na białym, a klarowność treści pozostawia czytelnika z konkretną wiedzą na dany temat i z myślą: "nie...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTym, co najlepiej może świadczyć o tej książce, jest to, że mam z niej zrobionych ponad 40 screenów.
Polecam początkującym copywriterom, jak i tym, którzy przetarli już szlaki w branży.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNie jest to lektura dla wegetarian, bo zawiera samo mięso! Znajdziesz tam informacje o tym, jakim sposobem zarabiać więcej i jednocześnie być zadowolonym z tego, co robisz.
Bardzo konkretna książka. Powinny po nią sięgnąć zarówno osoby początkujące, jak i te, które początki w copywritingu dawno mają za sobą, ale wciąż nie są zadowolone z zarobków. Praktyczne informacje pomagają kształtować swoją ścieżkę rozwoju. Chcesz rozpocząć działalność gospodarczą, ale nie wiesz, czy to dobry pomysł? Dopiero zaczynasz, ale nie wierzysz, że uda ci się przebić przez konkurencję, która proponuje niskie stawki? Ten e-book rozwieje twoje wątpliwości i sprawi, że spojrzysz na niektóre sprawy inaczej.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPrzeczytałam już kilka książek o copywritingu, ale w każdej z nich brakowało wiedzy, którą Klaudia dzieli się w swoim E-booku. Znalazłam tu same praktyczne wskazówki, dzięki którym opracowałam plan rozwoju swojej działalności i zwiększenia swoich zarobków. Bardzo polecam E-booka Klaudii każdej osobie, która myśli o rozwoju swojej kariery w copywritingu.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo, co najbardziej mi się podobało - absolutnie ZERO lania wody. Bardzo merytoryczna książka, pełna praktycznych i KONKRETNYCH wskazówek. Skończyłam czytać w poczuciu dobrze wykorzystanego czasu i w końcu wiem na czym się skupić planując dalszy rozwój :) Polecam