150 przepisów na dania dla niemowlaka

- 2020-11-30
- 2020-11-30
Książka dostępna na: www.rozszerzeniediety.pl/sklep
Co znajdziesz w środku?
- Najważniejsze informacje na temat rozszerzania diety.
- Informacje o tym, jakie produkty wybierać w sklepie, aby przygotowywać zdrowe posiłki dla dziecka.
- 150 przepisów na super proste, pyszne i zdrowe posiłki (zupy, dania obiadowe, kaszki, placuszki, gofry, ciasteczka, dania z jajek, domowe pasty i wędliny na kanapki) - wszystko dostosowane do potrzeb niemowlaka.
Czym ten e-book różni się od innych książek z przepisami?
- SUPER PROSTE PRZEPISY - nawet jeśli nie gotujesz lub nie umiesz gotować, to na pewno sobie poradzisz
- TURBO SZYBKIE GOTOWANIE - wiem, że z dzieckiem przy nodze ciężko ugotować 2-daniowy obiad z deserem
- POSIŁKI DOSTOSOWANE DO NIEMOWLĄT - posiłki są różnorodne, ciekawe w smaku i bogate odżywczo
- RÓŻNE KONSYSTENCJE - dużo przepisów na start (papki, zupki, kaszki),ale też mnóstwo przepisów “do rączki”
Kup 150 przepisów na dania dla niemowlaka w ulubionej księgarni
Oceny książki 150 przepisów na dania dla niemowlaka
15 użytkowników ma tytuł 150 przepisów na dania dla niemowlaka na półkach głównych- Przeczytane 11

OPINIE i DYSKUSJE o książce 150 przepisów na dania dla niemowlaka
Również polecam, świetne przepisy na początek rozszerzania dietki maluszka.
Również polecam, świetne przepisy na początek rozszerzania dietki maluszka.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSzybkie i proste przepisy na początek rozszerzania diety, bez dziwnych składników, na czym mi najbardziej zależało. Maluchowi smakują a to najważniejsze. Cieszę się, bo dzięki temu ebukowi moje dziecko zjada domowe posiłki a nie słoiczki.