Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe

Okładka książki Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe autorstwa Jenny Han
Jenny Han Wydawnictwo: Wydawnictwo Kobiece Cykl: O Chłopcach (tom 3) Seria: Young literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
O Chłopcach (tom 3)
Young
Always and Forever, Lara Jean
2021-02-24
2021-02-24
Z pewnością przypadnie do gustu osobom, które polubiły poprzednie części lub wspomnianą ekranizację. Po książkę powinni sięgnąć też amatorzy dobrze napisanych, lekkich, ale i realistycznych opowieści o nastolatkach i pierwszych romansach. Powieść opowiada dalsze losy poznanej w pierwszej i drugiej części Lary Jean.

Na Larę Jean i jej chłopaka Petera Kavinskiego czyhają przeciwności losu. Dopadają ich wątpliwości i nie są pewni przyszłości swojego związku. Nie wiedzą, czy z każdą miłością tak jest. A może pierwsza miłość jest nazywana pierwszą, bo kiedyś na pewno się skończy i pojawi się następna? Czy ich relację czeka nieuchronny koniec?

Bohaterowie właśnie kończą liceum, a co za tym idzie, czeka ich podjęcie wielu ważnych życiowych decyzji. Prawdopodobnie będą musieli się rozdzielić. Może Lara pójdzie w ślady swojej starszej siostry Margot i po prostu zerwie z chłopakiem przed wyjazdem na studia? Na to liczy mama Petera, która nie chce, by jej syn zmarnował szansę na sukces w dorosłym życiu. Jednym słowem - ostatni rok szkolny będzie dla Lary Jean rokiem pełnym wrażeń. Będzie musiała zdecydować, czy w jej życiu jest miejsce na pierwszą młodzieńczą miłość.

Kup Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe

2756 2402

Oceny książki Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe

Opinie i dyskusje o książce Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe

Bardzo fajna książka. Druga część była lepsza, ale ta miała więcej zwrotów akcji. Brakowało mi jednak bardziej rozwiniętego zakończenie. Pomimo tego bardzo polecam przeczytać💋💐

Eh... spoko ale wolałam poprzednie. Ale I tak spoko

Eh... spoko ale wolałam poprzednie. Ale I tak spoko

🎀

🎀

3575 użytkowników ma tytuł Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe na półkach głównych
954 użytkowników ma tytuł Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe

Jenny Han
Jenny Han
Amerykańska autorka książek dla dzieci i młodzieży. Zdobyła popularność trylogią Tego lata stałam się piękna oraz Do wszystkich chłopców, których kochałam, powieść ta została zaadaptowana na potrzeby filmu o tym samym tytule. Swoją pierwszą powieść pt. Shug napisała jeszcze w czasie studiów. Książka opowiada o Annemarie Wilcox, dwunastolatce, która próbuje odnaleźć się w nowej szkole. Następnym jej dziełem była trylogia o miłości młodych ludzi. Trzy powieści, Tego lata stałam się piękna, Bez ciebie nie ma lata oraz Dla nas zawsze będzie lato, szybko stały się bestsellerami New York Timesa. W 2014 r. Han wydała młodą powieść romantyczną dla dorosłych, To All the Boys I Loved Before , o Lara Jean Song Covey, uczennicy liceum, której życie wywraca się do góry nogami, gdy listy, które napisała do jej pięciu przeszłych przygnębień, są wysyłane bez jej wiedza. Powieść została wybrana do adaptacji ekranowej w tygodniach po jej debiucie. Kontynuacja, PS I Still Love You , została wydana w następnym roku i zdobyła nagrodę dla literatury dla młodych dorosłych w latach 2015–2016 dla Azji i Pacyfiku. Trzecia powieść, Always and Forever, Lara Jean , została wydana dwa lata później. adaptacja pierwszy utwór , z udziałemLana Condor w roli głównej, rozpoczęła zdjęcia w lipcu 2017 r., A Netflix wydała ją w sierpniu 2018 r., Aby uzyskać pozytywne recenzje. Miała krótką scenę w filmie.

Czytelnicy Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe przeczytali również

Cytaty z książki Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe

Never say no when you really want to say yes.

Never say no when you really want to say yes.

Jenny Han Always and Forever, Lara Jean Zobacz więcej

Rodziny się kurczą lub powiększają. Jedyne, co można tak naprawdę zrobić, to cieszyć się tym, cieszyć się sobą nawzajem tak długo, jak się siebie ma.

Rozwiń
Jenny Han Zawsze i na zawsze Zobacz więcej

[...] To pewnie też część dorastania - żegnanie się z rzeczami, które uwielbiało się robić.

Jenny Han Zawsze i na zawsze Zobacz więcej