Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe

- Young
- Always and Forever, Lara Jean
- 2021-02-24
- 2021-02-24
Z pewnością przypadnie do gustu osobom, które polubiły poprzednie części lub wspomnianą ekranizację. Po książkę powinni sięgnąć też amatorzy dobrze napisanych, lekkich, ale i realistycznych opowieści o nastolatkach i pierwszych romansach. Powieść opowiada dalsze losy poznanej w pierwszej i drugiej części Lary Jean.
Na Larę Jean i jej chłopaka Petera Kavinskiego czyhają przeciwności losu. Dopadają ich wątpliwości i nie są pewni przyszłości swojego związku. Nie wiedzą, czy z każdą miłością tak jest. A może pierwsza miłość jest nazywana pierwszą, bo kiedyś na pewno się skończy i pojawi się następna? Czy ich relację czeka nieuchronny koniec?
Bohaterowie właśnie kończą liceum, a co za tym idzie, czeka ich podjęcie wielu ważnych życiowych decyzji. Prawdopodobnie będą musieli się rozdzielić. Może Lara pójdzie w ślady swojej starszej siostry Margot i po prostu zerwie z chłopakiem przed wyjazdem na studia? Na to liczy mama Petera, która nie chce, by jej syn zmarnował szansę na sukces w dorosłym życiu. Jednym słowem - ostatni rok szkolny będzie dla Lary Jean rokiem pełnym wrażeń. Będzie musiała zdecydować, czy w jej życiu jest miejsce na pierwszą młodzieńczą miłość.
Kup Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Opinia społeczności
Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe
Oceny książki Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe
3575 użytkowników ma tytuł Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe na półkach głównych- Przeczytane 2 403
- Chcę przeczytać 1 119
- 2020 79
- 2021 51
- 2020 49
- 2019 38

Opinie i dyskusje o książce Zawsze i na zawsze. Chłopcy. Tom 3. Wydanie filmowe
Bardzo fajna książka. Druga część była lepsza, ale ta miała więcej zwrotów akcji. Brakowało mi jednak bardziej rozwiniętego zakończenie. Pomimo tego bardzo polecam przeczytać💋💐
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toEh... spoko ale wolałam poprzednie. Ale I tak spoko
Eh... spoko ale wolałam poprzednie. Ale I tak spoko
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to🎀
🎀
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążkę uważam za naprawdę ciekawą. Jeszcze bardziej pokochałam bohaterów a fabuła wpadła w mój gust. Jednak uważam, że Lara Jean w niektórych momentach była zbyt naiwna i bezbronna. Nawet jeśli to jej naturalne cechy, często były bardzo wyolbrzymiane. Mimo to podobało mi się:))
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOsobiście nie jestem fanką tej trylogii.
Daje troche vibe wattpada.
Osobiście nie jestem fanką tej trylogii.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZupełnie nie czułam tej miłości między pete'? A larą jean. Wątki mieszały się ze sobą i W sumie prowadziły donikąd. Było może kilka momentów, gdzie rzeczywiście odczułam klimat książki i mi się podobała, jednak, nie wiem czy to kwestia oryginału czy tłumaczenia, ale po prostu miałam ochotę jak najszybciej skończyć książkę.
Daje...
super!
super!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOstatni tom pokazuje znacznie dojrzalszą Larę Jean. To historia o tym, jak powoli zanika spokojna i przewidywalna codzienność, a zaczyna się czas wyborów.
Lara Jean nie ma lekko. A Peter jeszcze bardziej.
Romantyczna część mojej duszy bardzo źle zniosła finał... Nie lubię otwartych zakończeń w tego typu książkach. ;D
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOstani rok liceum, wybór uczelni, nowe wyzwania i decyzje... jednego dnia jesteś częścią rodziny, szkolnej społeczności, masz obok siebie ukochaną osobę, a za chwilę ten ten stan ulegnie zmianie.
Lara Jean nie ma lekko....
Trochę taka na siłę kontynuacja tak jak z filmową wersją, ale ogólnie spoko wątki. Trochę mi się dłużyło czytanie tego bo mnie nudziło. Podoba mi się dojrzałość jaką okazuje Lara i Peter oraz wątek Stormy. Szkoda, że nie doczekałam się ich pierwszego razu.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJak bardzo podobały mie się pierwsze dwie części to ta mi nie podeszła. Główna bohaterka-Lara Jean, użala sie nad sobą lub strzela fochy co 2 rozdziały. Ale zakończenie naprawdę fajne<3
✨Gatunek✨: quiet book
✨Motywy✨: ciężkie decyzje, relacje międzyludzkie
✨Wiek✨: 12+
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to✨Gatunek✨: quiet book
✨Motywy✨: ciężkie decyzje, relacje międzyludzkie
✨Wiek✨: 12+
Już ostatnia część tej trylogii. Osobiście nie podpadła mi do gustu choć miała kilka momentów w książce którę skradły moje serce.