Alice in borderland vol. 1

Okładka książki Alice in borderland vol. 1 autora Haro Aso, 9784091228192
Okładka książki Alice in borderland vol. 1
Haro Aso Wydawnictwo: Shogakukan Cykl: Alice in Borderland (tom 1) komiksy
komiksy
Alice in Borderland (tom 1)
Imawa no Kuni no Alice
2011-01-01
2011-01-01
japoński

Kup Alice in borderland vol. 1 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Alice in borderland vol. 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Alice in borderland vol. 1

Uwielbiam motyw gry o przetrwanie, najchętniej sięgnęłabym od razu po kolejny tom. Pierwsze kilka stron trochę odrzuca ale szybko wpada we właściwe tory i dalej już klas!

Nie wierzę. Znowu manga z typu gra/survival. Najbardziej nielubiany przeze mnie gatunek.

Arisu razem ze swoją paczką przenosi się do krainy Borderland. Okazuje się, że to miejsce nie jest takie fajne jak się wydaje i żeby przetrwać trzeba brać udział w morderczych grach. Świetna manga

235 użytkowników ma tytuł Alice in borderland vol. 1 na półkach głównych
93 użytkowników ma tytuł Alice in borderland vol. 1 na półkach dodatkowych