Okładka książki Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu autorstwa Juliet Diaz
Juliet Diaz Wydawnictwo: Stu­dio Astrop­sy­cho­lo­gii ezoteryka, senniki, horoskopy
ezoteryka, senniki, horoskopy
Witchery: Embrace the Witch Within
2020-05-15
2020-05-15
Dzięki tej wyjątkowej publikacji, napisanej przez prawdziwą wiedźmę, odkryjesz w jaki sposób obudzić drzemiącą w Tobie magię. Poznasz niezwykle skuteczne zaklęcia, rytuały, eliksiry oraz inne magiczne praktyki, które wzmocnią Twoją energię, uzdrowią ciało i umysł, wyleczą złamane serce, przyciągną miłość, szczęście i pieniądze. Znajdziesz tu m.in. różany eliksir na złamane serce, kostkę lodu z owocem dzikiej róży na udany związek, rozmarynowy olej miłosny, praktyki na wypędzenie chorób. Odkryjesz, w jaki sposób prawidłowo wykorzystać energię kryształów, zioła, olejki eteryczne i wiele innych magicznych składników, niezbędnych do tworzenia skutecznych zaklęć i czarów. Obudź w sobie magię!

Kup Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu

Opinie i dyskusje o książce Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu

Bardzo słaba pozycja, autorka proponuje nam swoje rytuały uwalniające. Szkoda czasu na czytanie tego!

Jak dla mnie bardzo prosta książka. Pełna rytuałów... stworzonych przez autorkę. Potrzebnej wiedzy w niej niewiele za to ile trzeba mieć składników....

Bardzo słaby merytorycznie tytuł.

Bardzo słaby merytorycznie tytuł.

70 użytkowników ma tytuł Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu na półkach głównych
14 użytkowników ma tytuł Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu

Juliet Diaz
Juliet Diaz
Juliet Diaz – uzdrowicielka, wieszczka, zielarka wywodząca się z długiej linii wiedźm uzdrowicielek z Kuby. Posiada tytuł magistra medycyny ziołowej. Jest właścicielką November Sage Apothecary i internetowej szkoły dla wiedźm November Sage Herbarium. Znana z umiejętności naturalnego uzdrawiania oraz daru porozumiewania się z roślinami, drzewami i duchami natury. Wierzy, że magia żyje w każdym z nas i żarliwie stara się przekazać tę prawdę światu oraz zainspirować innych, by odkryli swoją moc.

Czytelnicy Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu przeczytali również

Wicca Agnieszka Mojmira Antonik
Wicca
Agnieszka Mojmira Antonik
Kupiłam tą książkę, nie mając w ogóle pojęcia czego mogę się spodziewać w środku. Sądziłam, że jako Polka, która jest Wiccanką będzie opowiadać o swojej drodze. Jak żyje z tym jej rodzina i inne tego typu historie. Znów się pomyliłam! Książka jest swego rodzaju podręcznikiem. Znajdziemy w nim historyczne fakty o Wicca, ogólny zarys wiary, tradycje Wiccańskie i koło roku, narzędzia czarownicy, opis świąt i rytuałów, a także objaśnienie hierarchii. Wszystko opatrzone zdjęciami! Jedna ważna rzecz. Jeśli interesujesz się Wicca, a nie masz o niej zbyt wielu informacji, ta książka może Cię zdezorientować. Wiem, że gdyby wpadła mi w ręce jeszcze kilka lat temu to niewiele bym z tego wszystkiego zrozumiała. Teraz, kiedy posiadam już wiedzę (a przynajmniej tą, która nie jest objęta tajemnicą),czytałam książkę bez najmniejszych problemów. Dostrzegałam jednak słowa, które osobie niemającej zbyt wielkiej wiedzy na ten temat, mogą sprawić problemy. Dlatego polecam sięgnąć po nią, jak już nauczycie się znaczenia słów typu politeizm, neopogaństwo, inicjacje, misteria itp. Jeśli wiecie już mniej więcej o co chodzi - ta książka jest kolejnym krokiem na Waszej drodze! Ta pozycja była dla mnie świetnym podsumowaniem wiedzy, którą już mam i uzupełnieniem kilku szczegółów. Przede wszystkim jednak dowiedziałam się z niej jak Wiccanie celebrują narodziny, "ślub", "rozstanie", ale też pożegnanie ze zmarłą osobą, o czym wcześniej nie znalazłam rzeczowych informacji. Na pewno będę z niej często korzystać. Bardzo przyjemnie się czytało, ze względu na to, że książka została napisana po polsku co dało inny efekt, niż gdyby miałaby być tłumaczona. Mam na myśli to, że przy tłumaczeniu z innych języków, często nie otrzymujemy dokładnie takiej treści jaka była w zamierzeniu autora. Dodatkowo świadomość, że autorka jest Polką i jasno pokazuje nam, że mimo iż Polska jest raczej jednolita wyznaniowo (przynajmniej teoretycznie) to da się. Po prostu się da. Pełna recenzja dostępna na: http://domena-ksiazka.blogspot.com/2017/08/wicca-religia-czarownic-dla-tych-ktorzy.html
Domena - awatar Domena
oceniła na88 lat temu
Kroniki Akaszy Gabrielle Orr
Kroniki Akaszy
Gabrielle Orr
Któż z nas nie chciałby poznać wszelkich tajemnic życia ? Nie tylko tego "obecnego" - by uczynić je naprawdę "zacnym" - ale także swoich poprzednich wcieleń ? A, jak przekonuje Autorka niniejszej książki - jest to jak najbardziej możliwe. Choć, niczym wszystko, co istotne - wymaga pewnych, powiedzmy - poświęceń... Kroniki Akaszy to bliżej nieokreślone miejsce w przestrzeni "naszego" Wszechświata, w którym przechowywane są informacje o wszelkich przejawach istnienia, mających miejsce w całej jego historii. Od zwykłych zamiarów/myśli począwszy, na konkretnych czynach/działaniach skończywszy. Kroniki zawierają też (ponoć) pełne życiorysy wszystkich istot zamieszkujących kiedykolwiek ów "obszar" - w tym także ludzi. Zaś ci ostatni, dzięki konkretnym zdolnościom niektórych swoich zmysłów - potrafią niekiedy penetrować, nawet te "mało" widoczne, obszary "Wielkiej Tajemnicy Istnienia Wszechrzeczy"... Autorka przedstawia podstawowe "techniki", dzięki którym możemy dotrzeć do Kronik Akaszy. I zapoznać się z interesującymi nas zagadnieniami, dotyczącymi głównie naszego istnienia. Potrzebna jest tylko wiara i czyste intencje. Czasem jeszcze duchowi Nauczyciele/Mistrzowie, by pomogli nam właściwie zinterpretować to, co zostanie nam "pokazane". Bo przykładowo róża nie zawsze oznacza romantyczne uniesienia - niekiedy trzeba bowiem zwrócić uwagę na jej kolce, które mają chronić to, co piękne... Ogólne przesłanie książki jest dosyć optymistyczne - wszystko jest ze sobą w jakiś sposób powiązane, największą siłą "zawsze i wszędzie" jest bezwarunkowa miłość, a tzw.eter jest pełen przyjaznych nam istot. Które, gdy tylko w odpowiedni sposób o to poprosimy - pomogą nam odnaleźć właściwą drogę w labiryncie złudnych, życiowych ścieżek... Cóż, wydaje się, że nigdy nie możemy być pewni, z kim skontaktujemy się wysyłając "sygnał zainteresowania" w ów "osławiony" eter. Ufność w to, że trafimy w "dobre ręce" jest urocza, ale i ryzykowna zarazem. Zaś przesadna ciekawość może niekiedy doprowadzić do niezbyt miłych czy komfortowych sytuacji. Ale z drugiej strony - kto nie ryzykuje, nowych światów nie odkrywa ...
Robwier - awatar Robwier

Cytaty z książki Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu