- ezoteryka, senniki, horoskopy
- Witchery: Embrace the Witch Within
- 2020-05-15
- 2020-05-15
Dzięki tej wyjątkowej publikacji, napisanej przez prawdziwą wiedźmę, odkryjesz w jaki sposób obudzić drzemiącą w Tobie magię. Poznasz niezwykle skuteczne zaklęcia, rytuały, eliksiry oraz inne magiczne praktyki, które wzmocnią Twoją energię, uzdrowią ciało i umysł, wyleczą złamane serce, przyciągną miłość, szczęście i pieniądze. Znajdziesz tu m.in. różany eliksir na złamane serce, kostkę lodu z owocem dzikiej róży na udany związek, rozmarynowy olej miłosny, praktyki na wypędzenie chorób. Odkryjesz, w jaki sposób prawidłowo wykorzystać energię kryształów, zioła, olejki eteryczne i wiele innych magicznych składników, niezbędnych do tworzenia skutecznych zaklęć i czarów. Obudź w sobie magię!
Kup Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Oceny książki Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu
70 użytkowników ma tytuł Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu na półkach głównych- Chcę przeczytać 46
- Magia 3
- Ezoteryka 2
- Z polecenia do kupienia ... 1
- Klasyka 1
- 2021 1
Tagi i tematy do książki Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu
Czytelnicy Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu przeczytali również
Cytaty z książki Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu
Dodaj cytat z książki Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu
Dodaj cytat

Opinie i dyskusje o książce Sekretna magia. Prawdziwe zaklęcia magiczne, rytuały oraz eliksiry na miłość, szczęście, pieniądze, a także uzdrowienie ciała i umysłu
Bardzo słaba pozycja, autorka proponuje nam swoje rytuały uwalniające. Szkoda czasu na czytanie tego!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJak dla mnie bardzo prosta książka. Pełna rytuałów... stworzonych przez autorkę. Potrzebnej wiedzy w niej niewiele za to ile trzeba mieć składników....
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo słaby merytorycznie tytuł.
Bardzo słaby merytorycznie tytuł.