Najnowsze artykuły
ArtykułyMilion euro dla pisarki i burza w branży. Nagroda „Aena de Narrativa“ rozpala emocje
LubimyCzytać7
Artykuły„Kawa z Mistrzem Zbrodni” – wygraj spotkanie z Wojciechem Chmielarzem z okazji Światowego Dnia Książki
LubimyCzytać11
Artykuły"Przejścia. Którędy do miłości" Natalii de Barbaro. Mamy dla Was 40 egzemplarzy książki!
LubimyCzytać3

- Love Riron
- 2020-06-25
- 2020-06-25
- Tomasz Molski
Od niefortunnego wyznania mija kilka dni. W tym czasie Yarahata ani razu nie widział się z Saki. Zdesperowany rusza na spotkanie przeznaczenia. Tylko dlaczego tak odziany?! Tymczasem Aiya zbiera się do odlotu, jednak niespodziewany splot wypadków na nieco dłużej przytrzyma go na tym łez padole.
Kup Teoria miłości #5 w ulubionej księgarnii
- Do kupienia 1
- Komiksy 1
- Sprzedane 1
Cytaty z książki Teoria miłości #5
Jeśli godność ma stać na drodze.... Mojej miłości do ciebie... To jej nie potrzebuję!
Str.73.
Str.73.
dodaj nowy cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Teoria miłości #5
Świetne, nawet nieco zaskakujące zakończenie krótkiej serii. Fajnie,że autor w duże mierze przenosi własne teorie i doświadczenia na papier 🙂
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKONIEC MIŁOŚCI CZY MIŁOŚĆ NA KOŃCU?
„Teoria miłości” dobiega właśnie końca. szkoda, ale tak to zawsze bywa z dobrymi opowieściami, którymi żyło się od pewnego czasu. Na szczęście mogę cieszyć się, że było mi dane przeczytać tę historię i że od początku do końca zachowała ona ten sam znakomity poziom, o wiele lepszy, niż się tego spodziewałem, kiedy zaczynałem swoją przygodę z tym cyklem.
To było nieuniknione. Yarahata wyznał miłość i od tamtej pory nie widział się z Saki, a minęło już kilka dni. Czyżby dostał kosza? Trzeba się o tym przekonać. Ale jak poradzi sobie, skoro jego mistrz ma właśnie odlatywać?
KONIEC MIŁOŚCI CZY MIŁOŚĆ NA KOŃCU?
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to„Teoria miłości” dobiega właśnie końca. szkoda, ale tak to zawsze bywa z dobrymi opowieściami, którymi żyło się od pewnego czasu. Na szczęście mogę cieszyć się, że było mi dane przeczytać tę historię i że od początku do końca zachowała ona ten sam znakomity poziom, o wiele lepszy, niż się tego spodziewałem, kiedy zaczynałem swoją...
Zabawna komedia, a jednak słodka i urocza manga. Polecam, w sumie nie tylko nieudacznikom, ale wszystkim dorosłym.