Ryzykowny wybór

Okładka książki Ryzykowny wybór autora Emilia Szelest, 9788366520578
Okładka książki Ryzykowny wybór
Emilia Szelest Wydawnictwo: Wydawnictwo Kobiece Cykl: Weronika Kardasz (tom 3) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Weronika Kardasz (tom 3)
2020-06-03
2020-06-03
9788366520578

Kup Ryzykowny wybór w ulubionej księgarnii

Oceny książki Ryzykowny wybór

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ryzykowny wybór

Tytuł: Ryzykowny wybór
Autor: Emilia (Szelest) Wituszyńska
Wydawnictwo: Kobiece

,,...- Nie masz gdzie uciec... - Głos miał uroczy, niewinny, prawie dziecięcy.
Jej klatka piersiowa unosiła się w spazmatycznych oddechach. Zostało jej tylko jedno wyjście. Spojrzała na uchyloną bramę i pognała w głąb cmentarza. Zanim wystrzelona kula zdążyła ją dosięgnąć, wpadła między groby, rozcinając sobie policzek o kawałek metalowego krzyża. Usłyszała trzask samochodowych drzwi. Otarła twarz wierzchem dłoni, podniosła się i ruszyła w ciemność cmentarza..."

Ona: Twarda zastępczyni szefa ABW. Musi odnaleźć narzeczonego, który został porwany.

On: Glina, który lubi życie na krawędzi, zrobi wszystko, aby kobieta którą kocha była bezpieczna.

Duet idealny!!!
Trzeci tom o Weronice Kardzasz, splecie losy bohaterów z dwóch poprzednich tomów 🔥
Gdy Przemek zostaje porwany, a słuch o Ewie zaginął, ta dwójka wkroczy do akcji i zrobi WSZYSTKO, aby odzyskać miłość swojego życia!!!
Tylko... czy szalony i bezwzględny Kordian nie dopadnie ich pierwszy?
Czy Bracia Peruna przetrwają te trudne czasy, pod przywództwem tego szaleńca?
A co z Bambi... wybaczy Łukaszowi zdradę? A może da szansę komuś, ze swojej przeszłości???

Tu będzie się działo... Miłość, zdrada, zemsta, odwet, walka o przetrwanie...
a to wszystko w otoczce klubu motocyklowego, doprawione wątkiem kryminalnym, oraz szczyptą humoru!
Mix idealny na weekendowe lenistwo z książką 💪 aż żal, że to tylko trylogia...

@wydawnictwo.kobiece @emiliaszelest #weronikakardasz #ryzykownywybór #mojaopiniaoksiążce #mojarecenzjaksiążki #emiliaszelest
18/03/2026

Tytuł: Ryzykowny wybór
Autor: Emilia (Szelest) Wituszyńska
Wydawnictwo: Kobiece

,,...- Nie masz gdzie uciec... - Głos miał uroczy, niewinny, prawie dziecięcy.

Jak cała seria utrzymana na poziomie. Luźna, schludna fabuła, trochę miłości, uroku jak to u autorki. Spokojne i szybko się czyta, również dobrze jako przerywnik między trudniejszymi książkami. Całkiem dobra przyjemna pozycja, ale nie każdy tego typu książki może lubić. Dla mnie jest OK

Wciągająca, pełna świetnej akcji i humorystycznych dialogów książka. Fajni bohaterowie tak jak w poprzednich częściach, niebanalna fabuła. Czyta się szybko, miło i przyjemnie. Polecam

1339 użytkowników ma tytuł Ryzykowny wybór na półkach głównych
294 użytkowników ma tytuł Ryzykowny wybór na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Ryzykowny wybór

Okładka książki Sześć kolorów. Antologia LGBT Małgorzata Garkowska, K. C. Hiddenstorm, Kinga Litkowiec, Alicja Sinicka, Emilia Szelest, Aniela Wilk
Emilia Szelest
Emilia Szelest
Pisarka rodzinnie i zawodowo związana z Sanokiem, redaktor naczelna “Tygodnika Sanockiego”. Miłośniczka hokeja, motocykli i życia na pełnych obrotach. Zadebiutowała jako autorka opowiadań fanfiction, szczególną popularność przyniosły jej książki udostępniane w serwisach internetowych. Jej pierwsza powieść wydana drukiem to "Niebezpieczna gra" (książka ukazała się pod nazwiskiem Emilia Wituszyńska, którym autorka wcześniej się posługiwała).

Okładka książki Gorące lato J.B. Grajda, Anna Langner, Agnieszka Lingas-Łoniewska, Agnieszka Siepielska, Alicja Sinicka, Agata Suchocka, Paulina Świst, Anna Szafrańska, Marta W. Staniszewska, Anna Wolf

Cytaty z książki Ryzykowny wybór