Ryzykowny wybór

- Weronika Kardasz (tom 3)
- 2020-06-03
- 2020-06-03
- 9788366520578
Ostatni tom bestsellerowej serii z Weroniką Kardasz
Zemsta może być słodka albo wyjątkowo krwawa.
Piekło staje otworem.
Weronika jest gotowa zrobić wszystko, żeby ocalić narzeczonego. Dobrze wie, kto stoi za jego porwaniem. Zdaje sobie sprawę, że w pojedynkę nie da rady odbić Przemka.
Loki nie może przestać myśleć o Ewie. Rozumie, że zawiódł jej zaufanie, a ona nie wybacza. Musi ją jeszcze zobaczyć. Łącząc siły z Weroniką, ma szansę, która może się więcej nie powtórzyć.
Tymczasem w Przemyślu rządy nad bractwem obejmuje brat Ewy, Kordian. Jego niewinny wygląd to tylko pozór. Chłopak ściąga do miasta groźny gang ukraiński, RUNWirę. Wyciągnięcie z więzienia członków Braci Peruna, chociaż ryzykowne, staje się jedynym właściwym wyborem.
Kup Ryzykowny wybór w ulubionej księgarni
Oceny książki Ryzykowny wybór
1339 użytkowników ma tytuł Ryzykowny wybór na półkach głównych- Przeczytane 1 012
- 2020 33

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ryzykowny wybór
Tytuł: Ryzykowny wybór
Autor: Emilia (Szelest) Wituszyńska
Wydawnictwo: Kobiece
,,...- Nie masz gdzie uciec... - Głos miał uroczy, niewinny, prawie dziecięcy.
Jej klatka piersiowa unosiła się w spazmatycznych oddechach. Zostało jej tylko jedno wyjście. Spojrzała na uchyloną bramę i pognała w głąb cmentarza. Zanim wystrzelona kula zdążyła ją dosięgnąć, wpadła między groby, rozcinając sobie policzek o kawałek metalowego krzyża. Usłyszała trzask samochodowych drzwi. Otarła twarz wierzchem dłoni, podniosła się i ruszyła w ciemność cmentarza..."
Ona: Twarda zastępczyni szefa ABW. Musi odnaleźć narzeczonego, który został porwany.
On: Glina, który lubi życie na krawędzi, zrobi wszystko, aby kobieta którą kocha była bezpieczna.
Duet idealny!!!
Trzeci tom o Weronice Kardzasz, splecie losy bohaterów z dwóch poprzednich tomów 🔥
Gdy Przemek zostaje porwany, a słuch o Ewie zaginął, ta dwójka wkroczy do akcji i zrobi WSZYSTKO, aby odzyskać miłość swojego życia!!!
Tylko... czy szalony i bezwzględny Kordian nie dopadnie ich pierwszy?
Czy Bracia Peruna przetrwają te trudne czasy, pod przywództwem tego szaleńca?
A co z Bambi... wybaczy Łukaszowi zdradę? A może da szansę komuś, ze swojej przeszłości???
Tu będzie się działo... Miłość, zdrada, zemsta, odwet, walka o przetrwanie...
a to wszystko w otoczce klubu motocyklowego, doprawione wątkiem kryminalnym, oraz szczyptą humoru!
Mix idealny na weekendowe lenistwo z książką 💪 aż żal, że to tylko trylogia...
@wydawnictwo.kobiece @emiliaszelest #weronikakardasz #ryzykownywybór #mojaopiniaoksiążce #mojarecenzjaksiążki #emiliaszelest
18/03/2026
Tytuł: Ryzykowny wybór
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toAutor: Emilia (Szelest) Wituszyńska
Wydawnictwo: Kobiece
,,...- Nie masz gdzie uciec... - Głos miał uroczy, niewinny, prawie dziecięcy.
Jak cała seria utrzymana na poziomie. Luźna, schludna fabuła, trochę miłości, uroku jak to u autorki. Spokojne i szybko się czyta, również dobrze jako przerywnik między trudniejszymi książkami. Całkiem dobra przyjemna pozycja, ale nie każdy tego typu książki może lubić. Dla mnie jest OK
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toWciągająca, pełna świetnej akcji i humorystycznych dialogów książka. Fajni bohaterowie tak jak w poprzednich częściach, niebanalna fabuła. Czyta się szybko, miło i przyjemnie. Polecam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toŚrednio po dwa dni czytałam cała serię. Warto było poświęcić na to czas. Wciągająca opowieść, dużo akcji. Polecam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toFajna trylogia, sporo czystej rozrywki, ciętego humoru. Jedna z postaci bardzo przypadła mi do gustu. Imię przypadkowe :))).
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toProblemem w całej serii był dla mnie język jakiego używa autorka w dialogach Remeczka, opis scen erotycznyvh a raczej ich minimalizm oraz szczególnie w ostatniej części tylko opowiadania o czymś co się stało, bez opisu jak to wydarzenie przebiegało w rzeczywistości. Ogólnie seria przeczytana, ale nie czuję się zachęcona do czytania autorki w przyszłości.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPierwszy i drugi tom bardzo mi się podobały, a trzeci bardzo rozczarował.
Pierwszy i drugi tom bardzo mi się podobały, a trzeci bardzo rozczarował.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka trzymająca w napięciu. Ciężko było przerwać czytanie choć na chwilę. Bohaterowie z charakterkiem :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPorwano Przemka.
Niewinny wygląd młodego Wronowskiego wprowadza w błąd. Rej jest jego zakładnikiem, przynętą, na którą mają się złapać wrogowie.
"Perun zawsze odbiera swoje długi"
Wera i Łukasz zwierają szyki.
Składają propozycję aresztowanemu Wronowskiemu. On ją przyjmuje.
...
Z uwagi na to, że to finałowa część trylogii, więcej z fabuły nie zdradzę oprócz tego, że więcej tu sensacji niż romansu.
...
Kilka niespodzianek. Wiele wyjaśnionych spraw i decyzji. Rozwiązanie wątku z jedynki.
Polubiłam tę ekipę i nie ukrywam, że mogliby coś jeszcze powywijać wspólnie.
Pomyśl o tym autorko😊
I jeszcze informacyjnie...Dwa razy pojawiła się w fabule ksywka osoby, która już nie powinna. Przypadek czy błąd? Tego nie wiem.
Porwano Przemka.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKordian (brat Ewy) zajął miejsce ojca, wprowadził swoje porządki i sprowadził nowy gang, ukraińską RUNWirę. Dziewczyna jest więźniem we własnym domu. Nie zna całej prawdy o wydarzeniach we Lwowie.
"Perun zawsze odbiera swoje...
Caly cykl Weroniki Kardasz świetny. W trzeciej części kończy się wątek, który rozpoczął się w pierwszej. W ostatniej książce najwięcej się dzieje. Czyta się ją jednym tchem od pierwszej kartki. Polecam, warto przeczytać