Pies zawodowiec. Opowieści o czworonogach, które żadnej pracy się nie boją

Okładka książki Pies zawodowiec. Opowieści o czworonogach, które żadnej pracy się nie boją autora Laura Greaves, 9788328076860
Laura Greaves Wydawnictwo: W.A.B. reportaż
reportaż
Dogs With Jobs: Inspirational Tales of the World’s Hardest-Working Dogs
2020-10-28
2020-10-28
Paulina Zagórska

Kup Pies zawodowiec. Opowieści o czworonogach, które żadnej pracy się nie boją w ulubionej księgarnii

Oceny książki Pies zawodowiec. Opowieści o czworonogach, które żadnej pracy się nie boją

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pies zawodowiec. Opowieści o czworonogach, które żadnej pracy się nie boją

Lekka i przyjemna książka, w której opisane są historię psów pomagających ludziom w różnych dziedzinach życia. Uśmiech nie schodził z mojej twarzy jak ją czytałam :)

Bardzo uroczy zbiór historii o psach pracujących w najróżniejszych zawodach 0 takich oczywistych, jak lotniska, policja czy straż pożarna, ale też sporo takich, o których nigdy byście nie pomyśleli - jak wyszukiwanie przyczyn pożarów albo... lisich kup. Czuć miłość autorki i jej wiedzę, ale momentami była dość nużąca i trochę za bardzo przypominała podręcznik albo wypracowania. Podobało mi się za to przemycanie wiedzy o rasach albo szkoleniu, czy wychowywaniu, ale bez takiego snobizmu - od pasjonatka dzieli się ze światem swoją miłością :)

Opowieści o psach które żadnej pracy się nie boją, możemy się tutaj dowiedzieć jak wygląda szkolenie takich psów oraz sama ich praca, jakie są motywacje takich czworonogów oraz co się z nimi dzieje gdy już swoja prace zakończą .Polecam w szczególności audiobooka do słuchania całą rodziną

244 użytkowników ma tytuł Pies zawodowiec. Opowieści o czworonogach, które żadnej pracy się nie boją na półkach głównych
63 użytkowników ma tytuł Pies zawodowiec. Opowieści o czworonogach, które żadnej pracy się nie boją na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Pies zawodowiec. Opowieści o czworonogach, które żadnej pracy się nie boją

Okładka książki Rodziny himalaistów Katarzyna Skrzydłowska-Kalukin, Joanna Sokolińska
Rodziny himalaistów Katarzyna Skrzydłowska-Kalukin, Joanna Sokolińska
Okładka książki Wigilijne opowieści Tomasz Betcher, Jacek Galiński, Karolina Głogowska, Jagna Kaczanowska, Agnieszka Lis, Agnieszka Litorowicz-Siegert, Magdalena Majcher, Katarzyna Berenika Miszczuk, Martyna Raduchowska, Alek Rogoziński, Małgorzata Oliwia Sobczak, Milena Wójtowicz

Cytaty z książki Pies zawodowiec. Opowieści o czworonogach, które żadnej pracy się nie boją

Laura Greaves Pies zawodowiec. Opowieści o czworonogach, które żadnej pracy się nie boją Zobacz więcej