Ta książka jest psem

Okładka książki Ta książka jest psem autora Lorenzo Clerici, 9788310135865
Okładka książki Ta książka jest psem
Lorenzo Clerici Wydawnictwo: Nasza Księgarnia Seria: Ta książka jest... interaktywne, obrazkowe, edukacyjne
28 str. 28 min.
interaktywne, obrazkowe, edukacyjne
Ta książka jest...
Il libro cane
2020-01-01
2020-01-01
28 min.
Joanna Wajs

Kup Ta książka jest psem w ulubionej księgarnii

Oceny książki Ta książka jest psem

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ta książka jest psem

Książka niewielkich rozmiarów, z grubymi tekturowymi stronami idealna dla najmłodszych. Pomaga rozwijać zdolności manualne i empatię. Od najmłodszych lat możesz uczyć dziecko psiej mowy ciała i przewidywania ich zachowań. Czas spędzony przy tej książce na pewno nie będzie zmarnowany.

Super zabawna książka która uczy nasze dzieci jak poprawnie obchodzić się z psami oraz jak reagują na różnego rodzaju pieszczoty. Pozycja również rozwija zdolności manualne przez różnego rodzaju interaktywne zabawy. Szczerze polecam.

Jeden z lepszych wyborów, dla najmłodszych miłośników tych wspaniałych czworonogów, ale też dla dzieci, które wolą coś porobić niż tylko czytać. To był strzał w dziesiątkę. Gorąco polecam wszystkim rodzicom.

42 użytkowników ma tytuł Ta książka jest psem na półkach głównych
11 użytkowników ma tytuł Ta książka jest psem na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Ta książka jest psem

Okładka książki Jak rozpoznać misia. Poradnik dla początkujących David Roberts, Michelle Robinson
Okładka książki Literkowa książka Alicja Krzanik, Anna Salamon
Literkowa książka Alicja Krzanik, Anna Salamon
Okładka książki Feluś i Gucio idą do przedszkola Katarzyna Kozłowska, Marianna Schoett
Feluś i Gucio idą do przedszkola Katarzyna Kozłowska, Marianna Schoett
Okładka książki Feluś i Gucio wiedzą, jak się zachować Katarzyna Kozłowska, Marianna Schoett
Feluś i Gucio wiedzą, jak się zachować Katarzyna Kozłowska, Marianna Schoett
Okładka książki Jano i Wito uczą mówić R. Różowy rower Przemysław Liput, Wiola Wołoszyn
Jano i Wito uczą mówić R. Różowy rower Przemysław Liput, Wiola Wołoszyn

Cytaty z książki Ta książka jest psem

Dodaj cytat z książki Ta książka jest psem