Psotny Piesek

- Psotny Piesek
- 2020-02-14
- 2020-02-14
- 24 min.
Książka przedstawia małemu czytelnikowi krótką historię psiaka, który będąc pozostawionym bez opieki postanawia umilić sobie czas pieską zabawą. O ile dla zwierzaka wydaje się to całkiem zabawne, tak dla królewskiego rodu już niekoniecznie. Dlatego też mała Księżniczka wyrusza na poszukiwania psotnego pieska po królewskich terenach, po drodze odkrywając parę wybryków psiaka.
Kup Psotny Piesek w ulubionej księgarni
Oceny książki Psotny Piesek
Tagi i tematy do książki Psotny Piesek
Cytaty z książki Psotny Piesek
Widok ukazał się niesłychany,
Burek wciąż szczekał i ganiał zdyszany.
Za kaczką, za kurą oraz pisklakiem,
Takim okazał się psotnym zwierzakiem.
dodaj nowy cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Psotny Piesek
Jako autor jestem bardzo zadowolony z faktu iż udało mi się stworzyć od podstaw książkę. Jeszcze bardziej cieszy mnie reakcja mojego synka, gdy książeczkę trzyma w swoich dłoniach. Od siebie daję 10/10 z wielką radością, bowiem ujrzeć finalną wersję swojej pracy: jest po prostu bezcenna.