Cuda na fasadach

Michał Rembas Wydawnictwo: Stowarzyszenie Rozwoju i Edukacji LIDER albumy
albumy
2015-01-01
2015-01-01

Kup Cuda na fasadach w ulubionej księgarnii

Oceny książki Cuda na fasadach

OPINIE i DYSKUSJE o książce Cuda na fasadach

Zabrakło mi zdjęć całego obiektu (choćby w formie miniaturki zdjęcia w dolnym rogu strony) na którym znajduje się dany detal. Zbyt ubogie opisy każdego detalu. Jakość zamieszczonych zdjęć bardzo dobra i gdyby nie te 2 mocne uchybienia oceniłabym na 10.

Książka ilustrowana dla miłośników zabytkowych kamienic miasta Szczecina...tego co jeszcze pozostało.Dodam ze każda fasada umieszczona na fotografii jest ciekawie opisana.

6 użytkowników ma tytuł Cuda na fasadach na półkach głównych

Tagi i tematy do książki Cuda na fasadach

Okładka książki Podziemny Szczecin. Część 4 Andrzej Kraśnicki Jr, Michał Rembas, Izabela Rosa-Grygorowicz
Okładka książki Podziemny Szczecin. Część 3 Andrzej Kraśnicki Jr, Michał Rembas, Izabela Rosa-Grygorowicz
Okładka książki Podziemny Szczecin. Część 2 Andrzej Kraśnicki Jr, Michał Rembas, Izabela Rosa-Grygorowicz
Okładka książki Podziemny Szczecin. Część 1 Andrzej Kraśnicki Jr, Michał Rembas, Izabela Rosa-Grygorowicz
Okładka książki Bitwa o Szczecin dzień po dniu Grzegorz Ciechanowski, Michał Rembas
Bitwa o Szczecin dzień po dniu Grzegorz Ciechanowski, Michał Rembas

Cytaty z książki Cuda na fasadach

Dodaj cytat z książki Cuda na fasadach