Atlas anatomii. Fotograficzne studium ciała człowieka

Okładka książki Atlas anatomii. Fotograficzne studium ciała człowieka autora Elke Lütjen-Drecoll, Johannes W. Rohen, Chihiro Yokochi, 9788301238780
Okładka książki Atlas anatomii. Fotograficzne studium ciała człowieka
Johannes W. RohenChihiro Yokochi Wydawnictwo: PZWL Wydawnictwo Lekarskie albumy
albumy
2024-10-31
2012-01-01

Kup Atlas anatomii. Fotograficzne studium ciała człowieka w ulubionej księgarnii

Oceny książki Atlas anatomii. Fotograficzne studium ciała człowieka

OPINIE i DYSKUSJE o książce Atlas anatomii. Fotograficzne studium ciała człowieka

Jak pięknie jest zbudowany człowiek!

Jak pięknie jest zbudowany człowiek!

Nie jestem studentem medycyny, ale atlas anatomii zawsze chciałem mieć. Szukałem atlasu z polskimi opisami. Przypadkiem trafiłem na niego w mojej dzielnicowej bibliotece. Kupiłem go tego samego dnia. Jest idealny. Przejrzysty,profesjonalnie wykonany, zdjęcia bardzo dobrej jakości.

Te zdjęcia są po prostu piękne...

Te zdjęcia są po prostu piękne...

29 użytkowników ma tytuł Atlas anatomii. Fotograficzne studium ciała człowieka na półkach głównych
10 użytkowników ma tytuł Atlas anatomii. Fotograficzne studium ciała człowieka na półkach dodatkowych

Okładka książki Fotograficzny atlas anatomii człowieka Johannes W. Rohen, Eva Lurie Weinreb, Chihiro Yokochi

Cytaty z książki Atlas anatomii. Fotograficzne studium ciała człowieka

Dodaj cytat z książki Atlas anatomii. Fotograficzne studium ciała człowieka