Elevation

Okładka książki Elevation
Stephen King Wydawnictwo: Charles Scribner's Sons Cykl: Castle Rock (tom 8) horror
horror
Inne

Kup Elevation w ulubionej księgarnii

Oceny książki Elevation

OPINIE i DYSKUSJE o książce Elevation

Jestem jeszcze w szoku. To nie King którego znamy!
Bez zbędnych opisów, bez na siłę rozciąganej akcji, krótko i na temat. Książka na raz do kawy.
Nie wiem tylko dlaczego ktoś ją wsadził do horrorów, dla mnie to obyczajowa z nutką fantastyki.
Ale polecam.

Jestem jeszcze w szoku. To nie King którego znamy!
Ale polecam.

Horror? Nie, to fantastyka i to słaba. Książka krótka i słabo zakończona.

Horror? Nie, to fantastyka i to słaba. Książka krótka i słabo zakończona.

Najgorsza książka Stephena Kinga

Najgorsza książka Stephena Kinga

Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo tovideo - opinia

6213 użytkowników ma tytuł Elevation na półkach głównych
1739 użytkowników ma tytuł Elevation na półkach dodatkowych

Okładka książki W świetle i w mroku. Opowiadania inspirowane malarstwem Edwarda Hoppera Megan Abbott, Jill D. Block, Lawrence Block, Robert Olen Butler, Lee Child, Nicholas Christopher, Michael Connelly, Jeffery Deaver, Craig Ferguson, Stephen King, Joe R. Lansdale, Gail Levin, Warren Moore, Joyce Carol Oates, Kristine Kathryn Rusch, Jonathan Santlofer, Justin Scott
Okładka książki 17 podniebnych koszmarów Ambrose Bierce, Tom Bissell, Ray Bradbury, Roald Dahl, James Dickey, Arthur Conan Doyle, Cody Goodfellow, Joe Hill, Stephen King, E. Michael Lewis, Richard Matheson, David J. Schow, Dan Simmons, Peter Tremayne, E. C. Tubb, John Varley, Bev Vincent, Bev Vincent

Cytaty z książki Elevation