Singielka w Londynie

Okładka książki Singielka w Londynie autora Marta Matulewicz, 9788365838421
Okładka książki Singielka w Londynie
Marta Matulewicz Wydawnictwo: Lira Cykl: Singielka w Londynie (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Singielka w Londynie (tom 1)
2018-05-09
2018-05-09

Kup Singielka w Londynie w ulubionej księgarnii

Singielka w Londynie

Oceny książki Singielka w Londynie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Singielka w Londynie

Nie zainteresowała mnie.

Nie zainteresowała mnie.

Miało być śmiesznie ale nie do końca się to autorce udało.

Miało być śmiesznie ale nie do końca się to autorce udało.

Pełna humoru powieść, której bohaterką jest młoda Polka Ewa. Absolwentka filologii angielskiej szuka swego miejsca w Londynie. Autorka z humorem pokazuje zmagania Ewy z codziennymi problemami i poszukiwaniem szczęścia. Lekka, można czytać dla relaksu.

486 użytkowników ma tytuł Singielka w Londynie na półkach głównych
103 użytkowników ma tytuł Singielka w Londynie na półkach dodatkowych

Okładka książki Grzeszny rok Anna Crevan, Małgorzata Falkowska, D. B. Foryś, Joanna Gajewczyk, K. C. Hiddenstorm, Kinga Litkowiec, Iza Maciejewska, Marta Matulewicz, Daria Skiba, Alicja Skirgajłło, Paulina Świst, Aniela Wilk
Okładka książki Pocałunki pod jemiołą Małgorzata Falkowska, Katarzyna Grabowska, Magdalena Jarząbek, Marta Matulewicz, Ewelina Nawara, Agnieszka Nikczyńska-Wojciechowska, Agnieszka Zakrzewska, Agnieszka Zawadka, Maria Zdybska
Marta Matulewicz
Marta Matulewicz
Mieszkanka małego ślicznego miasta, w którym dorastała i z którego wyjechała na dziesięć lat do Wielkiej Brytanii. Wróciła stamtąd z dwójką dzieci, mężem i z 89 kartonami rzeczy absolutnie potrzebnych. Dylematy Laury to debiut, który rozśmieszy do łez każdego czytelnika.

Cytaty z książki Singielka w Londynie

Marta Matulewicz Singielka w Londynie Zobacz więcej