Lanfeust z Troy: Tom 2 (Wydanie zbiorcze)

Okładka książki Lanfeust z Troy: Tom 2 (Wydanie zbiorcze) autora Christophe Arleston, Didier Tarquin, 9788328119697
Okładka książki Lanfeust z Troy: Tom 2 (Wydanie zbiorcze)
Christophe ArlestonDidier Tarquin Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Lanfeust z Troy (tom 5-8) Seria: UNIWERSUM TROY komiksy
komiksy
Lanfeust z Troy (tom 5-8)
UNIWERSUM TROY
Lanfeust de Troy: volumes 5 to 8
2018-03-14
2018-03-14
9788328119697
Maria Mosiewicz

Kup Lanfeust z Troy: Tom 2 (Wydanie zbiorcze) w ulubionej księgarnii

Oceny książki Lanfeust z Troy: Tom 2 (Wydanie zbiorcze)

OPINIE i DYSKUSJE o książce Lanfeust z Troy: Tom 2 (Wydanie zbiorcze)

Czytało się lepiej niż poprzedni tom. Całkiem miłe domknięcie wątku, szkoda tylko, że postacie kobiece tak źle napisane. Momentami aż mnie zęby bolały.

Piękna oprawa, świetne rysunki i piękny świat. Tak mogę na początku opisać ten tom Lanfeusta. Sama fabuła jest prosta ale interesująca, ma swoje smaczki i ciekawostki. Bohaterowie są ciekawi i jacyś, każdy ma nakreślony charakter i szybko możemy ich polubić. Bardzo polecam serię. Zapraszam też na swojego bloga https://okonapopkulture.blogspot.com/

Fabuła prosta, ale zabawna. Świat piękny i wesoły. Grafika przepiękna, szczególnie plenery.

Wydanie bardzo dobrej jakości. Twarda oprawa, dobrej jakości papier, żywe kolory.

Zdecydowanie polecam!

Zdecydowanie polecam!

69 użytkowników ma tytuł Lanfeust z Troy: Tom 2 (Wydanie zbiorcze) na półkach głównych
27 użytkowników ma tytuł Lanfeust z Troy: Tom 2 (Wydanie zbiorcze) na półkach dodatkowych

Okładka książki Lasy Opalu. Tom 4 Christophe Arleston, Stefano Martino
Lasy Opalu. Tom 4 Christophe Arleston, Stefano Martino
Okładka książki Lasy Opalu. Tom 3 Christophe Arleston, Philippe Pellet
Lasy Opalu. Tom 3 Christophe Arleston, Philippe Pellet
Okładka książki Lasy opalu. Tom 2 Christophe Arleston, Philippe Pellet
Lasy opalu. Tom 2 Christophe Arleston, Philippe Pellet
Okładka książki Ekho. Lustrzany świat - 10 - Duch w Pekinie Christophe Arleston, Alessandro Barbucci
Okładka książki Lasy Opalu. Tom 1 Christophe Arleston, Philippe Pellet
Lasy Opalu. Tom 1 Christophe Arleston, Philippe Pellet
Okładka książki Les Forêts dOpale: La Parabole du sage Christophe Arleston, Stefano Martino
Les Forêts dOpale: La Parabole du sage Christophe Arleston, Stefano Martino

Okładka książki Shi - 1 - Na początku był gniew... José Homs, Zidrou
Shi - 1 - Na początku był gniew... José Homs, Zidrou
Okładka książki Undertaker - 2 - Taniec Sępów Xavier Dorison, Ralph Meyer
Undertaker - 2 - Taniec Sępów Xavier Dorison, Ralph Meyer
Okładka książki Trzeci Testament Juliusz (wydanie zbiorcze) Alex Alice, Xavier Dorison, Thimothee Montaigne, Robin Recht
Okładka książki Lanfeust z Troy: Tom 1 (Wydanie zbiorcze) Christophe Arleston, Didier Tarquin
Lanfeust z Troy: Tom 1 (Wydanie zbiorcze) Christophe Arleston, Didier Tarquin

Cytaty z książki Lanfeust z Troy: Tom 2 (Wydanie zbiorcze)