Konstrukt tom 3 - Nadchodzi A.S.I.Z.O. - wersja limitowana

- 2017-11-29
- 2017-01-01
- 32 min.
Pociąg do]Nikąd[
Akcja nabiera tempa! Do Eryka przybywają tajemniczy goście: Stix i odziana w mięsny kombinezon kobieta. Wygląda na to, że nowi bohaterowie chcą uratować Eryka spod wpływu Uśmiechniętych Gości. Ale agenci Ambient mają inne plany wobec genialnego matematyka. To oznacza bitwę!
Trzecia część Króla w Szkarłacie to wstęp do zagłady jednego z polskich miast! Mapa Polski nigdy już nie będzie taka sama!
Nadciąga A.S.I.Z.O!
Komiks wydany w trzech wersjach okładkowych: zwykłej (autor Jakub Kijuc),limitowanej (autor: Hubert Czajkowski) i „pustookładki” do zarysowania, której autorem możesz być Ty!
Komiks wzbogacony o historię [Sprawa Aubacha] oraz kolorowej wersji „Czas Nie Znaczy Nic”, która została opublikowana w czarni i biali w brazylijskim zinie „Aqua Comica”.
Kup Konstrukt tom 3 - Nadchodzi A.S.I.Z.O. - wersja limitowana w ulubionej księgarni
Oceny książki Konstrukt tom 3 - Nadchodzi A.S.I.Z.O. - wersja limitowana
6 użytkowników ma tytuł Konstrukt tom 3 - Nadchodzi A.S.I.Z.O. - wersja limitowana na półkach głównych- Przeczytane 6
Tagi i tematy do książki Konstrukt tom 3 - Nadchodzi A.S.I.Z.O. - wersja limitowana
Cytaty z książki Konstrukt tom 3 - Nadchodzi A.S.I.Z.O. - wersja limitowana
Dodaj cytat z książki Konstrukt tom 3 - Nadchodzi A.S.I.Z.O. - wersja limitowana
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Konstrukt tom 3 - Nadchodzi A.S.I.Z.O. - wersja limitowana