Antwerp. Free Map For Young Travellers

- 2017-01-01
- 2017-01-01
- 2 min.
- angielski
City plan with information about the most interesting places.
Kup Antwerp. Free Map For Young Travellers w ulubionej księgarni
Oceny książki Antwerp. Free Map For Young Travellers
7 użytkowników ma tytuł Antwerp. Free Map For Young Travellers na półkach dodatkowych- Posiadam 1
- Europa 1
- 2019 1
- Przewodniki 1
- Po angielsku 1
- Mapy 1
- Byłem tam 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Antwerp. Free Map For Young Travellers
Andwerpia, to był dla mnie ląd nieznany. Myślałam, że Belgia mnie już nie zaskoczy. Do czasu podróży do Andwerpii. To że Flandria, że kamieniczki, że nawet legenda olbrzyma, któremu dzielny Brabo odciął rękę to wszystko można wyczytać w przewodniku. Także idąc dalej śladami belgijskiego komiksu dotrzeć do Comics Station na kilka godzin świetnej zabawy jak w kreskówce...ale że to stolica światowa handlu diamentami ? a dzielnica żydowska zaskoczyła nawet mnie wychowaną na krakowskim Kazimierzu ? jak podróż w czasie i przeniesienie się żywcem do okresu sprzed II wojny światowej, do przedwojennej Warszawy i jej klimatu ....tego nie ma w przewodnikach, a ni w tym , ani żadnym który wertowałam przygotowując się do weekendu w Antwerpii , ani na blogach podróżniczych ...polecam nie tyle te pozycje , ile wycieczkę do niebelgijskiej Belgii.