Podróż marzeń

- literatura obyczajowa, romans
- 2017-07-05
- 2017-07-05
- Jan Kabat, Małgorzata Fabianowska, Kamil Maksymiuk
Słońce, morze, święty spokój – kto z nas o tym nie marzy? Uciec od kłopotów, znaleźć taki rajski zakątek… Tylko że nawet w raju czasem pada deszcz, a w miejsce starych problemów pojawiają się nowe.
Rajski zakątek
Yannis Savas kupił wymarzony dom na wyspie Balboa, nieważne, że z lokatorką. Polubił ją, a jeszcze bardziej jej wnuczkę Cat. Młodzi zakochali się w sobie, lecz wkrótce Cat wyjechała z wyspy. Gdy po trzech latach wraca, jest już zaręczona z innym.
Siedem dni w raju
Millie Lang rzuciła się w wir pracy, by zapomnieć o trudnych przejściach. Nie opuszczała Wall Street przez kilkanaście godzin dziennie, wreszcie szef namówił ją, by pojechała na wakacje. Tydzień na Karaibach bardzo jej się dłużył, dopóki nie spotkała przystojnego Chase’a Bryanta, współwłaściciela wyspy.
Tydzień na Fidżi
Milioner Spencer Tyack zamierza podpisać intratną umowę handlową, ale najpierw musi przedstawić kontrahentowi swoją żonę, dlatego zaczyna gorączkowo szukać odpowiedniej kandydatki. Jego wybór pada na Sadie, którą uważa za idealną asystentkę. Sadie zgadza się wyjechać z nim na Fidżi i odegrać rolę żony.
Kup Podróż marzeń w ulubionej księgarni
Oceny książki Podróż marzeń
52 użytkowników ma tytuł Podróż marzeń na półkach głównych- Chcę przeczytać 29