Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom I

Okładka książki Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom I autora Tappei Nagatsuki, Shinichirou Ootsuka, 9788380962224
Okładka książki Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom I
Tappei NagatsukiShinichirou Ootsuka Wydawnictwo: Waneko Cykl: Re: Zero - Życie w innym świecie od zera (tom 1) fantasy, science fiction
Re: Zero - Życie w innym świecie od zera (tom 1)
Re:Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu
2017-04-06
2017-04-06
2016-07-19
Karolina Dwornik

Kup Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom I w ulubionej księgarnii

Oceny książki Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom I

OPINIE i DYSKUSJE o książce Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom I

!! PISZĘ OCENE DO CAŁEJ MANGI BO MI SIĘ NIE CHCĘ DO OSOBNYCH TOMÓW !!
Okej umilacz na wieczór tylko nie jest to coś co zapamiętasz

!! PISZĘ OCENE DO CAŁEJ MANGI BO MI SIĘ NIE CHCĘ DO OSOBNYCH TOMÓW !!
Okej umilacz na wieczór tylko nie jest to coś co zapamiętasz

Na półkach: , , , , , ,

Novelka przypomina bardziej opowiadania, które czytałam za dzieciaka, ale jest naprawdę lekko i zrozumiale napisane. Szybko się czyta, a historia ciekawi.

Sama fabuła książki wydaje się być dość interesująca, niestety polskie tłumaczenie nie jest najlepsze. Mnóstwo literówek i dziwnie złożonych zdań. Ale i tak czytało się całkiem przyjemnie.

259 użytkowników ma tytuł Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom I na półkach głównych
125 użytkowników ma tytuł Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom I na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom I

Okładka książki Re: Zero- Życie w innym świecie od zera. Tom XXXVII Tappei Nagatsuki, Shinichirou Ootsuka
Okładka książki Re:Zero – Życie w innym świecie od zera – Księga czwarta: Sanktuarium i Wiedźma Chciwości #11 Yu Aikawa, Haruno Atori, Tappei Nagatsuki, Shinichirou Ootsuka
Okładka książki Re: Zero- Życie w innym świecie od zera. Tom XXXVI Tappei Nagatsuki, Shinichirou Ootsuka
Okładka książki Re:Zero – Życie w innym świecie od zera – Księga czwarta: Sanktuarium i Wiedźma Chciwości #10 Yu Aikawa, Haruno Atori, Tappei Nagatsuki, Shinichirou Ootsuka
Okładka książki Re: Zero- Życie w innym świecie od zera. Tom XXXV Tappei Nagatsuki, Shinichirou Ootsuka
Okładka książki Re: Zero- Życie w innym świecie od zera. Tom XXXIV Tappei Nagatsuki, Otsuka Shinichirou
Okładka książki Re: Zero- Życie w innym świecie od zera. Tom XXXIII Tappei Nagatsuki, Otsuka Shinichirou

Cytaty z książki Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom I

Tappei Nagatsuki Re: Zero - Życie w innym świecie od zera. Tom I Zobacz więcej