Afganistan gdzie regułą jest brak reguł

Okładka książki Afganistan gdzie regułą jest brak reguł autora Krzysztof Korzeniewski, 8389899558
Okładka książki Afganistan gdzie regułą jest brak reguł
Krzysztof Korzeniewski Wydawnictwo: Wydawnictwo Akademickie Dialog reportaż
reportaż
2015-01-01
2006-07-17

Kup Afganistan gdzie regułą jest brak reguł w ulubionej księgarnii

Oceny książki Afganistan gdzie regułą jest brak reguł

OPINIE i DYSKUSJE o książce Afganistan gdzie regułą jest brak reguł

"Afganistan w pigułce". Książka opisuje kraj wszechstronnie - to na pewno odpowiednia lektura dla każdego, kto dopiero poznaje ten kraj. Religia i zwyczaje, skład etniczny, warunki geograficzne, a nawet rozmówki - książka została napisana z punktu widzenia osoby jeżdżącej do Afganistanu wraz z misjami, nie reportera. Trudno póki co myśleć o wyjazdach w te rejony... ale na kiedyś na pewno jest to pozycja przydatna. A także dla posiadania vademecum wiedzy o Afganistanie. Książka rzeczowa, fachowa.

Świetne kompendium wiedzy, swoiste intro doskonałe dla naszych żołnierzy przebywających tam na misji oraz wszystkich ludzi, którzy w tamte rejony będą się wybierać. Jeśli szukasz opowieści reporterskiej to się rozczarujesz

Książka zawiera dużo ciekawych i rzetelnych informacji. Polecam osobom które nie miały do tej pory styczności z literaturą związana z Afganistanem. Autor opisuje historię Afganistanu, ale przestawia ją dość powierzchownie. Książkę czyta sie bardzo dobrze... ale do 150 strony, niestety ostatnie 50 stron strasznie mnie znużyło.

68 użytkowników ma tytuł Afganistan gdzie regułą jest brak reguł na półkach głównych
14 użytkowników ma tytuł Afganistan gdzie regułą jest brak reguł na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Afganistan gdzie regułą jest brak reguł

Cytaty z książki Afganistan gdzie regułą jest brak reguł

Dodaj cytat z książki Afganistan gdzie regułą jest brak reguł