Spider-Island #2 - Part Two: You Say You Want Evolution

Okładka książki Spider-Island #2 - Part Two: You Say You Want Evolution autora Sal Buscema, Tom DeFalco, Paco Diaz, Ron Frenz, Christos Gage,
Okładka książki Spider-Island #2 - Part Two: You Say You Want Evolution
Christos GagePaco Diaz Wydawnictwo: Marvel Comics komiksy
22 str. 22 min.
komiksy
2015-08-05
2015-08-05
22 min.
angielski

Kup Spider-Island #2 - Part Two: You Say You Want Evolution w ulubionej księgarnii

Oceny książki Spider-Island #2 - Part Two: You Say You Want Evolution

OPINIE i DYSKUSJE o książce Spider-Island #2 - Part Two: You Say You Want Evolution

MÓWISZ, ŻE CHCESZ EWOLUCJI

Zapowiadała się nuda. Walka trwa, pojawia się Iron Man jako Spider (potem jako Iron Goblin). I nie dzieje się nic, za to finał ratuje nieco marną całość wynosząc do rangi przeciętności.

Dodatek to pojedynek Mayday Parker jako Spider-Woman z Avnegers.

Nic specjalnego i tylko fani choć trochę się w tym skoku Marvela na ich kasę odnajdą.

MÓWISZ, ŻE CHCESZ EWOLUCJI

Dodatek to pojedynek Mayday Parker jako Spider-Woman z Avnegers.

Okładka książki Venom Modern Era Epic Collection. Sting of the Scorpion Roberto Aguirre-Sacasa, Frank Cho, Clayton Crain, Terry Dodson, Christos Gage, Angel Medina, Mark Millar, Peter Milligan, Ben Oliver, Lee Weeks, Zeb Wells
Okładka książki Złowieszcza wojna Mark Bagley, Ed Brisson, Zé Carlos, Marcelo Ferreira, Christos Gage, Carlos Gómez, Dio Nieves, Federico Sabbatini, Nick Spencer, Federico Vicentini
Okładka książki Marvels Spider-Man 2 #1 Christos Gage, Ig Guara
Marvels Spider-Man 2 #1 Christos Gage, Ig Guara
Okładka książki Fortnite x Marvel. Wojna zerowa 5/2022 Sergio Davíla, Christos Gage, Donald Mustard
Okładka książki Fortnite x Marvel. Wojna zerowa 4/2022 Christos Gage, José Luis Munuera, Donald Mustard
Okładka książki Spidergedon Carlo Barberi, Christos Gage, Jorge Molina
Spidergedon Carlo Barberi, Christos Gage, Jorge Molina
Okładka książki Fundament Christos Gage, Joshua Hixson, Donald Mustard, Scott Snyder
Fundament Christos Gage, Joshua Hixson, Donald Mustard, Scott Snyder

Cytaty z książki Spider-Island #2 - Part Two: You Say You Want Evolution