Zarządzanie projektami krok po kroku

Okładka książki Zarządzanie projektami krok po kroku autora Mariusz Kapusta, 9788377882832
Okładka książki Zarządzanie projektami krok po kroku
Mariusz Kapusta Wydawnictwo: Edgard Seria: Samo Sedno poradniki
poradniki
Samo Sedno
2013-08-01
2013-08-01

Kup Zarządzanie projektami krok po kroku w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zarządzanie projektami krok po kroku

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zarządzanie projektami krok po kroku

W swojej kategorii, rewelacja.
Świetna książka dla wszystkich którzy potrzebują pomocy przy kwestii jak prowadzić projekty.
Czy to budowa domu, zorganizowanie wycieczki czy projekt usprawniający pracę.
Świetnie napisany poradnik specjalisty, który na przykładach pokazuje jak TO zrobić.
Polecam!

W swojej kategorii, rewelacja.
Czy to budowa domu, zorganizowanie wycieczki czy projekt usprawniający pracę.
Polecam!

Sięgnąłem po książkę po obejrzeniu serii filmów na YT autora. Nie zawiodłem się. Przeczytanie książki nie zabiera wiele czasu a można w niej znaleźć sporo praktycznych porad z obszaru zarządzania projektami. Będę do niej wracał w trakcie realizacji projektów.

Myślę, że może być dobra w celu zapoznania się z tematem. Działania wytłumaczone na prostych przykładach pozwalają na zrozumienie podstawowych zasad.

170 użytkowników ma tytuł Zarządzanie projektami krok po kroku na półkach głównych
36 użytkowników ma tytuł Zarządzanie projektami krok po kroku na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zarządzanie projektami krok po kroku

Cytaty z książki Zarządzanie projektami krok po kroku

Dodaj cytat z książki Zarządzanie projektami krok po kroku