Avengers #296

Okładka książki Avengers #296 autora John Buscema, Walter Simonson,
Okładka książki Avengers #296
Walter SimonsonJohn Buscema Wydawnictwo: Marvel Comics Cykl: Avengers vol.1 (tom 296) komiksy
komiksy

Dr Druid (lider grupy)
She-Hulk
Black Knight
Thor

Okładka książki Wolverine Epic Collection. Krew i pazury John Buscema, Peter David, Alan Davies, Tom DeFalco, Lary Hama, Paul Neary, Marc Silvestri, Larry Stroman
Okładka książki Avengers 8 (1967) John Buscema, Roy Thomas
Avengers 8 (1967) John Buscema, Roy Thomas
Okładka książki Avengers 9 John Buscema, Roy Thomas
Avengers 9 John Buscema, Roy Thomas
Okładka książki Wolverine Epic Collection: Powrót do podstaw John Buscema, John Byrne, Howard Chaykin, Gene Colan, Peter David, Jo Duffy, Archie Goodwin, Bill Jaaska, Klaus Janson, Barry Kitson, Mike Mignola, Walter Simonson
Okładka książki Wolverine Epic Collection: Noce Madripooru John Buscema, Chris Claremont, Gene Colan, Peter David
Okładka książki Thor kontra Loki John Buscema, Olivier Coipel, Gerry Conway, Jack Kirby, Stan Lee, Larry Lieber, Esad Ribić, Robert Rodi, Joseph Michael Straczynski

Cytaty z książki Avengers #296

Dodaj cytat z książki Avengers #296