Dotyk anioła. Almanach współczesnej bajki polskiej

Okładka książki Dotyk anioła. Almanach współczesnej bajki polskiej autora Anna Bobrowicz, Jacek Chlewicki, Agnieszka Gadzińska, Anna Górecka, Lidia Jędrocha-Kubicka, Magdalena Jóźwiak, Aleksandra Kowalska, Rafał Kuleta, Agnieszka Lewandowska, Grażyna Nowak-Balcer, 9788364585241
Okładka książki Dotyk anioła. Almanach współczesnej bajki polskiej
Grażyna Nowak-BalcerAnna Bobrowicz Wydawnictwo: Wydawnictwo św. Macieja Apostoła literatura dziecięca
literatura dziecięca
Praca zbiorowa - wielu współautorów
2014-06-15
2014-06-15

Kup Dotyk anioła. Almanach współczesnej bajki polskiej w ulubionej księgarnii

Oceny książki Dotyk anioła. Almanach współczesnej bajki polskiej

OPINIE i DYSKUSJE o książce Dotyk anioła. Almanach współczesnej bajki polskiej

Książka warta uwagi ze względu na współczesne interpretacje wartości w życiu człowieka. Każdy z autorów ma tutaj wiele do przekazania.

5 użytkowników ma tytuł Dotyk anioła. Almanach współczesnej bajki polskiej na półkach dodatkowych

Okładka książki Nie tylko Bollywood Joanna Aleksandrowicz, Dagmara Bożałek, Adriana Celińska, Piotr Kletowski, Andrzej Kołodyński, Karolina Kosińska, Agnieszka Lewandowska, Jadwiga Majdanik, Artur Majer, Joanna Nadolna, Martyna Olszowska, Przemysław Piekarski, Jarosław Pietrzak, Marta Raczek, Paulina Śmigiel, Grażyna Stachówna, Małgorzata Straszewska, Tatiana Szurlej, Deimantas Valančiūnas, Elżbieta Wiącek, Patrycja Włodek, Urszula Woźniakowska
Okładka książki Szkoła systemu Linux Jerzy Kaczmarek, Agnieszka Lewandowska, Wróbel Michał
Szkoła systemu Linux Jerzy Kaczmarek, Agnieszka Lewandowska, Wróbel Michał

Cytaty z książki Dotyk anioła. Almanach współczesnej bajki polskiej