Overwhelmed by You

Okładka książki Overwhelmed by You autora Nashoda Rose, 0993702325
Okładka książki Overwhelmed by You
Nashoda Rose Wydawnictwo: Cindy Paterson Cykl: Tear Asunder (tom 2) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans

zaskakująca historia, dobrze się czyta ,polecam

zaskakująca historia, dobrze się czyta ,polecam

Polecam

Polecam

Choć historia Kat i Rema nie była już tak mroczna to i tak powiem że było ciekawie. Początek może wydawać się troszkę monotonny. Jednak dalej akcja się rozkręca. Rem mimo iż był świetnym facetem to momentami zachowywał się wręcz dziecinnie. Kat to silna kobieta, która zdecydowanie wie czego chce i nie ugnie się przed nikim.

128 użytkowników ma tytuł Overwhelmed by You na półkach głównych
11 użytkowników ma tytuł Overwhelmed by You na półkach dodatkowych