Przestrach od przestrachu. Rośliny w ludowych przekazach ustnych

Okładka książki Przestrach od przestrachu. Rośliny w ludowych przekazach ustnych autora Stanisława Niebrzegowska, 8322716133
Stanisława Niebrzegowska Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
2000-01-01
2000-01-01

Kup Przestrach od przestrachu. Rośliny w ludowych przekazach ustnych w ulubionej księgarnii

Oceny książki Przestrach od przestrachu. Rośliny w ludowych przekazach ustnych

OPINIE i DYSKUSJE o książce Przestrach od przestrachu. Rośliny w ludowych przekazach ustnych

19 użytkowników ma tytuł Przestrach od przestrachu. Rośliny w ludowych przekazach ustnych na półkach głównych
8 użytkowników ma tytuł Przestrach od przestrachu. Rośliny w ludowych przekazach ustnych na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Przestrach od przestrachu. Rośliny w ludowych przekazach ustnych

Okładka książki Dlaczego wąż nie ma nóg? Zwierzęta w ludowych przekazach ustnych Jerzy Bartmiński, Olga Kielak, Stanisława Niebrzegowska
Okładka książki Ciało i duch w języku i kulturze Monika Łaszkiewicz, Stanisława Niebrzegowska, Sebastian Wasiuta, praca zbiorowa
Okładka książki Etnolingwistyka, 24, 2012 Jerzy Bartmiński, Agnieszka Dudek - Szumigaj, Marcin Jakubczyk, Mariola Jakubowicz, Irina Lappo, Michał Łesiów, Michał Łuczyński, Stanisława Niebrzegowska, Hanna Popowska-Taborska, Władimir Nikołajewicz Toporow
Okładka książki Tekstologia Jerzy Bartmiński, Stanisława Niebrzegowska
Tekstologia Jerzy Bartmiński, Stanisława Niebrzegowska
Okładka książki Akty i gatunki mowy Jerzy Bartmiński, Stanisława Niebrzegowska, Joanna Szadura
Akty i gatunki mowy Jerzy Bartmiński, Stanisława Niebrzegowska, Joanna Szadura
Okładka książki Genologia literatury ludowej. Studia folklorystyczne Jan Adamowski, Ryszard Bieńkowski, Anna Brzozowska-Krajka, Luiza Dargiewicz, Ewa Ferfecka, Piotr Grochowski, Dobrosława Grzybkowska, Olga Kwiatkowska, Jolanta Ługowska, Adrian Mianecki, Stanisława Niebrzegowska, Agnieszka Osińska, Iwona Rzepnikowska, Ewa Serafin, Jerzy Sierociuk, Dobrosława Wężowicz-Ziółkowska, Violetta Wróblewska
Okładka książki Językowy obraz świata Jerzy Bartmiński, Wanda Budziszewska, Ewa Masłowska, Stanisława Niebrzegowska, Ryszard Tokarski

Cytaty z książki Przestrach od przestrachu. Rośliny w ludowych przekazach ustnych

Dodaj cytat z książki Przestrach od przestrachu. Rośliny w ludowych przekazach ustnych