A Touch of Midnight

- romantasy
- Midnight Breed (tom 0.5)
- A Touch of Midnight
- 2013-07-12
- 2013-07-12
- angielski
- 9781939193940
Savannah Dupree is a freshman studying at Boston University on a full scholarship. But academic excellence is only one of her gifts. Savannah possesses something even more remarkable than her quick mind and insatiable curiosity for learning. With a simple touch, she can see an object's past--a skill that puts her life in danger, when her studies bring her into contact with a centuries-old English sword and the terrible secret hidden within the blade's history.
Kup A Touch of Midnight w ulubionej księgarni
Oceny książki A Touch of Midnight
110 użytkowników ma tytuł A Touch of Midnight na półkach głównych- Przeczytane 60
- Paranormal Romance 2
- Rasa środka nocy 2
- Rasa Środka Nocy 2
- 2018 2
- 2020 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce A Touch of Midnight
A Touch of Midnight była bardzo uroczą Nowelką. Gideon i Savannah zasłużyli na swoją historię.Gideon żył zemstą przez te swoje 350 lat , był też seksownym kujonem, geniuszem komputerowym. Przechodził przez piekło, by chronić kobietę, którą kochał. Savannah też była niesamowita, okazało się,że jest Dawczynią Życia, która ma parapsychiczny dar. Zaakceptowała Gideona i nie wystraszyła się, jak wiele bohaterek, gdy dowiaduje się o wampirach. Była silna, mądra i spokojna. Uwielbiałam natychmiastowe połączenie , które zrodziło się między nimi. Fabuła trzymała w napięciu. Mam nadzieję, że dowiemy się więcej naszych bohaterach, co wydarzyło się w ich życiu w późniejszych książkach.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNowela początkowo wydana jako element "The Midnight Breed Series Companion". Opowiada o okolicznościach w jakich spotkali się Savannah i Gideon.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to:)